Astročlánky

26. října 2024 06:30

Sára Částečková

Čakrový tarot na následující dny: Rozhodujte se srdcem, nenechte se ovládat ostatními

Tyto dny přináší energii lásky, volby a spojení. Můžete se ocitnout v situacích, které potřebují, abyste se rozhodovali z pozice lásky a porozumění. Pokud vás čeká rozhodování, věřte svým pocitům a intuici. Karta Zamilovaní vám dodá odvahu vybrat si cestu, která bude v souladu s vaším nitrem a povede k harmonii ve všech oblastech života. Co ještě vás čeká podle čakrového tarotu?

Tarotová karta: Zamilovaní

Karta Zamilovaní je plná symbolů, které odrážejí vnitřní i vnější harmonii. Postavy na kartě stojí před volbou mezi dvěma cestami, což vyžaduje rozhodnutí. V mnoha zobrazeních je přítomen anděl nebo božská postava, symbolizující vyšší vedení a požehnání.

Stromy, květiny a další přírodní motivy, které obklopují postavy, poukazují na růst, plodnost a propojení s přírodním světem. Hlavním poselstvím karty je, že skutečná láska vychází ze svobodné volby a z porozumění.

Rozhodujte se srdcem

Zamilovaní nám připomínají, že naše rozhodnutí by měla být v souladu s vyšším já a naším srdcem. Karta Zamilovaní je spojována se srdeční čakrou a nachází se uprostřed hrudníku. Je centrem lásky, soucitu, harmonie a spojení s ostatními. Její energie nás vede k otevřenosti, upřímnosti a schopnosti přijímat i dávat lásku.

Pomáhá nám činit rozhodnutí, která jsou založena na lásce, nikoliv na strachu nebo obavách. Pokud je tato čakra v harmonii, cítíme se propojeni s ostatními a jednáme s laskavostí a soucitem.

Dopřejte si dostatek odpočinku, ale i pohyb

Na fyzické úrovni je dobré dopřát tělu dostatek pohybu a aktivit, které ve vás vyvolávají radostné pocity. Srdce miluje pohyb stejně jako tělo. Máte problémy se srdcem? Zkuste si na chvíli v klidu sednout a zpětně se vrátit časem. Zamyslete se, jak vám nejbližší vyjadřovali lásku. Vyrůstali jste v láskyplném prostředí nebo byly vaše vztahy chladnější?

Nezáleží na tom, co jste prožili v minulosti, dnešek je pro vás klíčový. Dávejte lásku sobě i ostatním, naplňte každou buňku ve svém těle radostí, zdravím a světlem. Pokud máte vážnější potíže, nebojte se vyhledat celostního lékaře, který vás krůček po krůčku povede k uzdravení a napravení starých křivd. Nezapomínejte, láska hory přenáší a uzdravuje nemocné srdce.

Změňte svůj život

Na úrovni duše se můžete vědomě rozhodnout a změnit svůj život. Nechť vaše mysl následuje srdce a pak se začnou dít zázraky. Duše miluje rozmanitost, pokud vnímáte, že byste potřebovali změnit jakoukoliv životní oblast, udělejte to. Jasná volba vycházející ze srdce vám usnadní život. Láska je samým jádrem života, to jsou klíčová slova pro tyto dny.

Čtěte také: Čakra srdce: Když se zablokuje, hrozí problémy s tlakem a srdcem, lékem je láska

Štěstí vám přeje i v pracovní oblasti

Oblast práce vám může přinést velmi příznivou změnu, pokud stojíte na křižovatce a nevíte, jak dál se rozhodnout, zastavte se. Dostáváte velký dar a tím je správná komunikace. Do života vám může vstoupit dobrý společník nebo člověk, který vám nabídne příležitost k vašemu růstu. Rozhodně nabídku neodmítejte.

V partnerství na vás čeká nový milostný vztah, což je skvělá zpráva především pro ty, kteří jsou sami a hledají svou spřízněnou duši. Pokud jste zadaní a přijde pokušení, raději odmítněte, chvilková zábava nestojí za potíže, které by nastaly.

Jaký bude nový týden podle horoskopu, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.