4 znamení, která se ve vztazích až moc snaží: Raci potřebují lásku víc než cokoliv

Aby se vztahy dobře vyvíjely, vyžadují oboustrannou snahu. Někteří lidé to s ní ale maličko přehánějí a svou snaživostí tak převyšují partnera, který ovšem nemá pocit, že by dělal něco špatně. Vliv na chování ve vztazích mají také znamení zvěrokruhu. Kdo to podle horoskopu se snahou tak trochu přehání?

Býk

Lidé narození ve znamení Býka jsou tvrdohlaví, a to se odráží i na jejich snaze si za každou cenu udržet vztah. Jsou oddaní, a jakmile si najdou partnera, vynakládají veškeré možné úsilí k tomu, aby vztah s ním byl silný a neohrozitelný. Jde o zodpovědné a důsledné jedince, kteří udělají cokoliv pro to, aby se jejich polovička cítila opečovávaná a doceněná.

Panna

Doladit vše do nejmenšího detailu je pro Panny charakteristické a platí to i ve vztazích. Přirozeně inklinují k analyzování jakýchkoliv situací, pročež mají schopnost hledat praktická řešení ke každému problému. Lásku vyjadřují tím, že se o partnera všemožně starají, ať už okolo něj takzvaně skáčou doma, nebo mu jsou ochotné s čímkoliv pomoct.

Kozoroh

Kozorozi jsou známí neotřesitelnou zodpovědností a schopností se vázat. Jsou ochotní investovat spoustu sil do budování stabilního a dlouhodobého vztahu. Sami sobě nastavují laťku velmi vysoko a neúnavně pracují na tom, aby na ni dosáhli, často i aby ji ještě převýšili. Věří, že pevné pouto vyžaduje skutečně silný základ.

Rak

Citlivost a empatie jsou vlastnosti Raků, díky kterým tito jedinci do vztahu dávají skutečně celé své srdce. Jsou pečující a umí vycítit potřeby a touhy partnera, které vyplňují, aby se ujistili, že je jejich polovička šťastná a spokojená. Raci mnohdy upřednostňují svůj milostný vztah nad čímkoliv jiným, jde o jejich hlavní prioritu.

Poslechněte si věštbu na říjen od kartářky Helen Stanku:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.