Astročlánky

26. října 2024 06:00

Robert Policar

Mayský horoskop na příští dny: Mějte odvahu žít tu nejlepší možnou verzi sebe sama

Vstupujeme do části roku, ve které můžeme být konfrontováni s hlubokými strachy a tématy našich předků. Uctěte ty, jejichž cesty byly před vámi, a uvědomte si, že právě díky pochopení osudů vašich předků se můžete osvobodit od utrpení, které již bylo odčiněno. Jediné, co musíte udělat, je tyto příběhy objevit, pochopit, přijmout a odpustit. Pak se naopak mohou objevit skryté poklady v podobě různých talentů, darů a možná i zázračných životních řešení. Mějte odvahu žít tu nejlepší možnou verzi sebe sama.

Období 1-Cimi-6 (Smrt) do 6. 11. 2024

Cimi patří k severním znamením, která jsou známá svou pragmatičností i hlubokým vztahem k duchu. Je to znamení vášnivé, které rovněž probouzí silné sexuální síly, a tak se můžete ponořit do všech kreativních činností, které vás jen napadnou. Jediné, co nesmíte, je otáčet se zpět do vaší minulosti. Možná jen na chvilku, když budete projevovat úctu vašim zemřelým předkům, ale pak se otočte dopředu a začněte žít život, který jste chtěli žít vždy. Pokud jste v minulém čase Kukuřice objevili svou životní vášeň, nyní přišel čas ji potvrdit. Věnujte se tedy tomu, co chcete žít, a nenechte se ničím ani nikým na své cestě zpochybnit.

Co se týká těla a hmotných záležitostí, zaměřte se na své nové životní návyky a každodenní rituály, které vás mohou na vaší cestě za lepší budoucností značně podporovat. Nelítostně skončete se vším, co vám v životě škodí, a zaměřte se na zdravější a chutnější stravování, kvalitní spánek a pravidelné posilování a protahování vašeho fyzického těla. Co se týká peněz, nebojte se rozjet své podnikání a jít za svými sny. Dejte do toho své všechno a v žádném případě o sobě nepochybujte ani neanalyzujte chyby ze své minulosti. Buďte rozhodní ve svých činech a silnější z vašich předchozích životních zkušeností.

V rovině mysli budete testováni myšlenkami, které jste se během své cesty životem naučili. A dobré na myšlenkách je, že se dají změnit v každém okamžiku. Naučte se nové afirmace, které budou ve větším souladu s rolí, kterou momentálně ve svém současném nebo novém zaměstnání budete hrát. Pokud jste někdy dlouhodobě nespokojeni, není lepšího času učinit odvážný krok do neznáma. Důležité je však mít i vizi své budoucnosti, kterou byste již v sobě měli mít. Pokud ji nemáte, začněte si ji tvořit, abyste byli příště připraveni. Můžete zaznamenat větší pohyb na vašem pracovišti. Lidé mohou přicházet a odcházet.

Co se týká vztahů, začíná čas, který bude opět testovat mnoho vztahů, a můžeme zaznamenat další příval rozchodů, nebo naopak utužení některých vztahů. Problematické vztahy však budou muset projít hlubokou proměnou, a jelikož v tomto čase bude cítit i velká síla témat našich předků, není téměř možné, aby nebyla učiněna výraznější změna. Ta může být citelná jen v duši, ale právě tam často začínají velká životní rozhodnutí. Investujte do sebe a dovolte druhým, aby se rovněž mohli posouvat vstříc vlastnímu naplnění. Dávejte to, co chcete od druhých dostávat sami. Je v tom určité kouzlo, které dělá divy.

Čtěte také: Třetí oko: Tajemná šestá čakra, která nás činí mocnými, otevřít ji ale není snadné

V rovině ducha nastává opravdu mocný čas, ve kterém si můžete připomenout pomíjivost i mystérium života a smrti v celé jeho kráse i síle. Když se budete zamýšlet nad svou smrtí, paradoxně vás to více přivede k životu. Když budete stát před důležitým životním rozhodnutím, zeptejte se sami sebe, čeho byste litovali na své smrtelné posteli. Tato představa může významným způsobem urychlit vaše rozhodování. Pravidelně se raďte s andělem Smrti, který vám postupně pomůže žít lepší i naplněnější život. Připravujte se na svou smrt už teď a naučte se provázet ty, kteří tímto mystériem byli nečekaně postiženi.

Zdroje: Autorský článek (autor je astrolog a dlouhodobě se zabývá Mayskou kulturou)

Další zdroje: Toltécké orákulum - Victor Sanchez (2005, Pragma), Toltécká cesta rekapitulace - Victor Sanchez (2006, Pragma), Tajemství starých Mayů - Carlos Barrios (2010, Fontána)

Jaký bude nový týden podle horoskopu, si poslechněte ve videu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.