Astročlánky

25. října 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 25. října 2024: Oceňte to, čeho jste již dosáhli

Víkendové dny se rozzáří nádhernou energií dosaženého úspěchu a vnitřní rovnováhy. Představují okamžik, kdy po tvrdé práci přichází zasloužený klid a pocit naplnění. Ponořte se do láskyplných vibrací a oslavujte život. Jaká poselství víkendová karta ještě přináší?

Víkendová karta: Devítka země

Karta Devítka země nebo také pentaklů přináší nesmírně krásné energie, které jsou spojeny s hmotnými záležitostmi a finanční jistotou. Symbolika této karty často zobrazuje postavu ženy, která stojí v krásné zahradě, obklopená přírodou a symboly hojnosti. Zahrada je ztělesněním krásy a klidu, což naznačuje, že jste dosáhli bodu, kdy si můžete vychutnávat své úspěchy, aniž byste cítili tlak či nutkání dál bojovat. Je to karta, která vám připomíná, že byste měli být hrdí na své úspěchy a nezávislost. Vychutnávejte si energii této karty a nechte se zcela pohltit radostí, úspěchem a také hmotnými dary, které na vás čekají.

Přichází úspěch, štěstí a radost

V oblasti financí a práce pocítíte hluboký pocit bezpečí a jistotu. Za tvrdou a poctivou práci budete odměněni. Pokud jste dlouhodobě nezaměstnaní, tato karta vám slibuje nové místo a také finanční stabilitu. V práci se vám bude dařit, můžete být povýšeni nebo dostanete nabídku, o které se vám ani nesnilo, rozhodně se těšte na velmi příjemné zprávy ohledně vaší kariéry a financí. Úspěšně vyřešíte finanční pohledávky, dluhy nebo vás může také překvapit nečekané dědictví či finanční dar.

Čtěte také: Znamení, která vynikají v řešení konfliktů: Váhy jsou diplomatky, Ryby chápavé

Váš duchovní svět zasáhne vnitřní klid a mír. Můžete cítit hluboké propojení se sebou samými a s přírodou. Pocítíte velkou vděčnost za dary, které máte, což ovlivní vaši duševní pohodu a naplnění. Zastavte se na chvíli, odpočívejte a vnímejte všemi smysly krásu, kterou máte kolem sebe. Pocit svobody a nezávislosti vám potvrdí, že jdete správnou cestou.

Vztahy budou vzkvétat

Oblast vztahů a lásky je zasažena proudem léčivé energie, která se dotkne všech zadaných, nezadaných i osamělých. Můžete potkat svou novou lásku a velmi rychle začnete tvořit společný život. Partnerské vztahy pocítí spokojenost, harmonii a také velkou vděčnost za všechno, co spolu již vybudovali. Nezapomínejte, láska a úcta k sobě k vám přitahuje podobně naladěné bytosti.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky na říjen 2024: Býk potřebuje víc romantiky, Střelec nové zážitky

Radujte se, čeká vás úspěch

Víkendové dny přináší nečekané úspěchy, spokojenost a radost ve všech oblastech života. Může vás překvapit skvělá zpráva nebo se objevit nečekaná návštěva, která velmi významně ovlivní vaše společné životy. Připomenete si dávné vzpomínky, které jste kdysi zavřeli do šuplíku a zapomněli na ně. Očekávejte překvapení, konečně získáte to, po čem tak dlouho toužíte.

Jaký bude listopad podle karet, si poslechněte ve videu:

Sdílejte článek
Štítky karty víkend výklad karet výklad z karet tarotová věštba andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.