Astročlánky

26. října 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na listopad pro Panny: Přijde něco, co vás bude stát hodně přemýšlení

PANNA: Měsíční horoskop na listopad 2024

Co čeká Panny v jedenáctém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jakou svíčku byste si měli zapálit, pokud si do života chcete přivolat naději, moudrost nebo bystré myšlení? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na listopad vám z tarotových karet vychází Devítka disků. To je karta, která je celkem příznivá na peníze. Nenese sice velkou hojnost, ale slibuje, že peníze budou. Získáte je, chvíli se u vás ohřejí a pak zase odtečou. Důležité ale je, že zaplatíte vše, co potřebujete. A také budete mít radost při jejich vydělávání i utrácení.

Co říkají mariášové karty?

Během první listopadové dekády budete víceméně zvládat vše, co jste si naplánovali. Budete také ve středu pozornosti, protože si na vás vzpomene hodně lidí, kteří s vámi budou chtít řešit různé věci. Vy se díky tomu budete cítit potřební a žádaní. Od některých lidí sklidíte i pochvalu za to, jak jim rozumíte. Navíc získáte i celkem zajímavé informace.

Přečtěte si také: Ženy podle měsíčního znamení: Váhy jsou půvabné a šarmantní, Panny chladné a praktické

Začátek druhé dekády by mohl být pěkný. Pak může přijít úřední záležitost, která vás bude stát hodně přemýšlení a možná i nějakou investici. Bude to něco, co nezpůsobíte, ale budete na to muset reagovat a promyslet si, co udělat. A vy na to, pokud se trochu zamyslíte, nejspíš přijdete.

Ve třetí dekádě už si budete moci oddechnout. Všechno z vás spadne. Čekají vás nové nápady, příležitosti, možná i nečekaná pracovní nabídka. Radost a spokojenost zažijete doma, budete mít štěstí na scházení se s lidmi, spokojení byste mohli být i v práci.

Listopadová magie svíček pro Panny

Pro Panny se hodí zlaté a černé svíčky nebo žluté a šedé. Když si budete chtít do svého života přivolat energii naděje, moudrosti, otevřenou mysl a bystré myšlení, umění se soustředit, zvládnutí testů a zkoušek nebo štěstí při investicích, případně pokud budete chtít mít úspěch v různých hrách, pomůže vám žlutá svíčka. Vedle ní můžete položit citrín a na pomoc si zavolat Merkura, Athénu, severského pohanského boha Baldra či sumerského slunečního boha Šamaše. Ideální je, když svíčku zapálíte v půlce pracovního týdne, tedy ve středu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

Celý výklad si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.