Astročlánky

25. října 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na listopad pro Lvy: Nepropásněte příležitosti, které se objeví!

LEV: Měsíční horoskop na listopad 2024

Co čeká Lvy v jedenáctém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jakou svíčku byste si měli zapálit, pokud se budete cítit sami nebo si budete chtít přitáhnout do života úspěch a prosperitu? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na listopad vychází Šestka holí. To je taková rychlá karta, která dává spoustu zajímavých příležitostí. A bylo by dobré je nepropásnout, protože se nemusí opakovat. Mohou přijít zajímavé nápady, možnosti spolupráce nebo třeba projekty, které se vyplatí nepřehlédnout.

Co říkají mariášové karty?

Na listopad vám vycházejí velmi pěkné karty. Začátkem měsíce budete cestovat, budete se potkávat s lidmi, kteří jsou vám milí, čekají vás i zajímavé schůzky. Dobře vám bude v pracovních i soukromých vztazích a budete mít ze sebe dobrý pocit.

Čtěte také: Čím si znamení sama sobě nejvíc škodí?

Ve druhé dekádě čekejte zajímavé informace. Dozvíte se něco o někom z vašeho okolí, o jeho minulosti. A také můžete zjistit, že jste měli nějakého ctitele nebo ctitelku. Už je to sice pryč, díky tomu si ale některé věci dokážete poskládat dohromady. Budete mít také zajímavé nápady a můžete si naplánovat něco, co bude mít dlouhodobější perspektivu. Nezadaní se mohou potkat s někým zajímavým, kdo s nimi bude později celkem dost v kontaktu.

Třetí listopadová dekáda bude hodně o výměně informací, flirtování, radosti z práce i cestování. A bude v ní hrát roli i žena, která vám přinese štěstí, nějaká ochránkyně, která vás může něco naučit.

Listopadová magie svíček pro Lvy

Pro vaše znamení jsou ideální červené, zelené, zlaté nebo oranžové svíčky. Když se budete někdy cítit sami, můžete si zapálit zlatou svíčku. Ta do vašeho života přitáhne zajímavé lidi, pomůže vám získat úspěch a prosperitu a můžete ji využít i v magii spojené s předsevzetími. Abyste ještě podpořili její sílu, můžete k ní přidat topaz, sluneční kámen nebo zlato.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku - Kartářky světla)

Celý výklad si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.