Celebrity

26. října 2024 16:00

Tomáš Durčák

Dcera Kateřiny Neumannové je zřejmě zadaná. Má randit s tenistou Jiřím Lehečkou

Atletka Lucie Neumannová své slavné mamince aktuálně zřejmě dělá radost nejen na běžecké dráze, ale i v soukromí. Po nevydařeném vztahu s modelem nyní má být šťastná po boku talentovaného českého tenisty Jiřího Lehečky. Spekulacím dosti nahrávají i její fotky na sociálních sítích.

O možné nové lásce dcery slavné české běžkyně na lyžích Kateřiny Neumannové se šušká už několik měsíců v řadě. Jiří Lehečka má však své randění s Lucií Neumannovou velmi úzkostlivě tajit. Možná i proto, že pouhého půl roku zpátky byl ještě spojován s úplně jinou dívkou, tenistkou Viktorií Wojcikovou. Jejich vztah, poznamenaný i tím, že každý často hrál turnaje jinde po světě, měl však skončit zklamáním.

Novou nadějí na lásku je aktuálně 28. tenista světového žebříčku i pro jednadvacetiletou Lucii. Jejím bývalým partnerem byl model Oliver Průcha, avšak zhruba roční vztah dvojici rovněž nevyšel. Nyní však oba mají zářit štěstím a trávit spolu tolik času, kolik jim jejich náročný program umožňuje.

Můžeme-li soudit z jejich sociálních sítí, Lucie nyní doprovázela Jiřího na turnaji ve švýcarské Basileji. Na sociálních sítích obou se totiž v podezřele stejnou dobu objevila storýčka z letiště. A byť si dcera Kateřiny Neumannové své soukromí zpravidla velmi striktně střeží, na sociálních sítích její hvězdička stále roste. Jen na Instagramu už má přes 100 tisíc sledujících, a tak pravidelně zveřejňuje fotky z každodenního života.

Její novou lásku tak prozradilo na první pohled nevinné selfie z hotelového pokoje. V pozadí za sebou totiž měla na zemi položenou značkovou tenisovou tašku, a to shodou okolností od hlavního sponzora Jiřího Lehečky. Což vzhledem k tomu, že se věnuje atletice, vcelku jasně naznačuje, kdo by mohl být jejím skutečným majitelem.

„Nezlobte se, v průběhu sezóny se k soukromým věcem nechci vyjadřovat,“ odmítl Jiří Lehečka jakkoli blíže komentovat svůj milostný život pro Blesk.cz . Možná mu příliš na náladě nepřidalo, že ve Švýcarsku vypadl z turnaje hned v prvním kole. Kdo však nového partnera dceři určitě schválí, je Kateřina Neumannová. Lehečka totiž aktuálně platí za jeden z největších mladých talentů českého tenisu. Na jaře se například stal historicky prvním Čechem, který dokázal na antuce porazit legendárního Rafaela Nadala.

Video: Lucie Neumannová se v lednu zúčastnila speciálu Prostřeno!, v němž vařili mladí a úspěšní:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.