Velká bolest dcery Kateřiny Neumannové: Od tatínka neviděla ani korunu

Kateřina Neumannová oslaví ve středu 50. narozeniny

Lucie Neumannová (19) přiznala, že její biologický otec Josef Jindra (65) v jejím životě nehraje dnes žádnou roli. V minulosti prý velmi ublížil také Kateřině Neumannové (50). Dcera slavné běžkyně na lyžích však rovněž potvrdila, že od otce za posledních pět let neviděla ani korunu, a tak jsou s mámou už nějaký ten pátek na vše samy.

„Ono to vlastně nebylo ideální už v době, kdy jsem strávila rok ve škole s tenisem na akademii v USA. To mi bylo 14,“ prozradila Blesku, jak to má s tátou dcera Kateřiny Neumannové. Zároveň dodala, že s otcem už více než dva roky není v žádném kontaktu a on jí nanejvýš pošle esemesku k narozeninám. Dle její zpovědi za tuto situaci nemůže jedna konkrétní věc, ale řada událostí, které ji zraňovaly a trápily.

Úplně poslední kapkou měl být incident z loňského Memoriálu Josefa Odložila, kde si Lucie, jež se aktivně věnuje atletice, zaběhla osobní rekord na 800 metrů. Byla nadšená, a když zjistila, že v ochozech sedí i její otec se svou současnou rodinou, vydala se ho pozdravit. On tu situaci vyřešil tak, že dělal, že mě nevidí, když jsem ho pozdravila. Tohle mě hodně zamrzelo. Byl to pro mě silný a nehezký zážitek, a já si tak celou věc v sobě uzavřela,“ přiznala Lucie.

Ve své otevřené zpovědi také potvrdila, že již od čtrnácti let jí táta nedal ani korunu. „Už dlouho se o všechno stará máma sama. Od táty nic nedostávám. Já se ale mám dobře. Mám vše, co k životu, studiu i sportu potřebuji, určitě si nestěžuju,“ vyzdvihla dcera Kateřiny Neumannové fakt, že se o ni maminka i přes nezájem otce dokáže postarat na výbornou.

ČTĚTE TAKÉ: Eva Pavlová jako samoživitelka: Měla jsem jen na pár koleček šunky, zavzpomínala

Že je v posledních letech na všechno jen ona sama, potvrdila i sama zlatá olympionička: „Ano, je to tak, od Lucčiných 14 let jsem na to byla úplně sama. Ale nezhroutila jsem se z toho, naopak jsem to brala jako další životní výzvu a chtěla jsem sobě i Lucčině otci ukázat, že když se takhle zachoval, zvládneme to i bez něj,“ vzkázala svému bývalému manažerovi a partnerovi Kateřina. Ta s ním před lety i dořešila rozdělení jejich společného majetku, jež zahrnoval dům a penzion s apartmány u lyžařského střediska Zadov.

Lucka ve své zpovědi mimo jiné zmínila, že její máma pracuje od rána do večera, za což je na ni moc hrdá. „Máme se dobře jen díky tomu, že má mamka někdy snad šest prací. Je hrozně pracovitá, pracuje od rána. A večer, když přijde domů, jde si sednout k počítači, aby dořešila e-maily, nebo si píše rozhovory do rádia. Moje máma je asi nejčestnější a nejpracovitější člověk, kterého znám,“ vychválila Kateřinu její dcera.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.