Celebrity

5. října 2023 15:55

Tomáš Durčák

Dcera Kateřiny Neumannové má zlomené srdce. Vztah s modelem skončil rozchodem

Dvacetiletá dcera slavné olympijské lyžařky Kateřiny Neumannové Lucie si prožila své první velké zklamání v lásce. Dříve tvořila pár s o rok starším modelem Oliverem Průchou, ale zhruba po roce randění vztah potichu skončil. Nyní se však rozchod dostal na veřejnost nezvyklým způsobem.

Lucie Neumannová očividně rozchod zvládla dobře

Oliver Průcha totiž jakožto účastník zamířil do vztahové reality show, kde se mimo jiné svěřil, že má slabost pro blondýnky a rád by se s nějakou seznámil, případně dal dohromady. Tím jednak naznačil, proč tvořil pár právě s půvabnou blondýnkou Lucií Neumannovou, ale zároveň de facto veřejně přiznal, že již s dcerou olympijské vítězky v běhu na lyžích nechodí.

Lucie Neumannová si svůj osobní život mimo sportovní kariéru podobně jako její maminka poměrně dost střeží. Když už se však informace dostala na veřejnost, rozhodla se alespoň ze svého expartnera udělat legraci. Na svých sociálních sítích totiž naznačila, že zatímco její milostný život zůstane i nadále soukromým, ten Oliverův bude nyní minimálně pár měsíců všem možná až příliš moc na očích.

Na krutý život ji přichystal vztah s otcem

Pro mladou Lucii je rozchod určitě zklamáním, na druhou stranu je už, co se týče citů, poměrně otrlá. V minulosti se totiž musela vyrovnat i s nevalným vztahem se svým vlastním otcem Josefem Jindrou. „V kontaktu nejsme přes dva roky. Není to tak, že by se stala jedna konkrétní věc, která by nás rozdělila. Spíš celá řada událostí, které mě postupně zraňovaly nebo trápily. A prostě se jich už stalo moc. Taky jsem pochopila, že hodně ublížil mojí mámě,“ řekla letos na jaře dcera Neumannové pro Blesk.

„Na loňském Memoriálu Josefa Odložila jsem si zaběhla osobní rekord na 800 metrů a měla docela radost. Přijela tam i moje ségra s tátou a jeho současnou rodinou. Tak jsem ho chtěla jít pozdravit a třeba se podělit o radost z povedeného závodu. On tu situaci vyřešil tak, že dělal, že mě nevidí, když jsem ho pozdravila. Tohle mě hodně zamrzelo. Byl to pro mě silný a nehezký zážitek, a já si tak celou věc v sobě uzavřela,“ popsala smutnou situaci Lucie s tím, že jí otec aktuálně nanejvýš napíše esemesku k narozeninám.

Od čtrnácti let ji živí pouze maminka

Podobný přístup má podle své dcery Josef Jindra i ve vztahu k penězům. „Už dlouho se o všechno stará máma sama. Od táty nic nedostávám. Já se ale mám dobře. Mám vše, co k životu, studiu i sportu potřebuji, určitě si nestěžuji,“ vyzdvihla Lucie, jak se o ni maminka i přes nezájem otce dokáže skvěle postarat. Informaci potvrdila i sama Kateřina Neumannová: „Ano, od Lucčiných čtrnácti let jsem na to byla úplně sama. Ale nezhroutila jsem se, chtěla jsem sobě i Lucčině otci ukázat, že to zvládneme i bez něj.“

Lucie Neumannová je na svou maminku pyšná nejen kvůli jejím sportovním úspěchům, ale také za to, že se o ni i přes nezájem otce dokázala skvěle postarat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.