Dcera Kateřiny Neumannové schytá urážky od soutěžících. Připadá jim falešná

Nová účastnice - Prostřeno! S28 (84)

Čtvrtečního vaření v souboji o nejlepší menu se ujme mladý zpěvák Šimon Opp. Připraví recepty mexické kuchyně a u stolu přivítá novou účastnici Lucii Neumannovou. U stolu má ale i drsné kritiky. Bude se dnes taktizovat?

Ve speciálu s mladými a úspěšnými se ve čtvrtek postaví k plotně dvacetiletý student, zpěvák a herec Šimon Opp. Rád se baví, je akční, boxuje, jezdí na motorce, věnuje se veteránům a své přítelkyni Justýně Zedníkové, vítězce Miss České republiky 2023. Svoje menu si dopředu zkoušel a doufá, že všechno dopadne podle jeho představ. Podávat se budou nachos mole poblano, kukuřičný krém s chilli a avokádem, fajitas s hovězím flank steakem, chimichurri, tortillou a guacamole, jako dezert pak zapečený krém jericalla. Na menu se soutěžící těší, i když někdy neumí názvy pokrmů ani vyslovit.

Za Ondřeje Mánka, který má odvařeno, dorazí ve čtvrtek a pátek náhradnice, Lucie Neumannová. Dcera mistryně světa v běhu na lyžích Kateřiny Neumannové žije atletikou a běháním, věnuje se také sociálním sítím. Něžná blondýnka působí velmi mile a do party dobře zapadne. S Ondrou se zná přes sport a jsou odmalička kamarádi. Jen Tadeáš bude mít připomínky. „Za mě je přehnaně falešně hodná,“ myslí si. Podle něj až moc chválí a snaží se ostatním zalíbit. To Simona je tedy jejím opakem. Rovnou prohlásí, že jí omáčka v předkrmu připomíná výkaly, polévka jí připomíná lečo, které by podle svých slov nejedla ani za války.

Šimon servíruje steak. Podívejte se, co na jeho kuchařské umění řeknou ostatní:

Lucie se snaží zapadnout, Simona je na ni sprostá

Jelikož nehostí Šimon soupeře u sebe doma, připravil pár osobních věcí a šmejdění bude velmi krátké. Soutěžící si spíš začnou povídat. Simona kritizuje černobílou fotografii Šimona s přítelkyní. Takový filtr si podle ní dávají lidé, když na fotce vypadají špatně. Zkritizuje znovu nachos s čokoládovou omáčkou. Když se Lucie pokusí něco namítnout, řekne jí anglicky, ať zavře hubu. Dusno bude i během hlavního chodu. Hovězí steak na fajitas bude málo propečený. „Já tam trochu cítím tu svalovou paměť,“ vtipkuje Simona. Lucie miluje bifteky a jedla už lepší maso. Tadeáš také není spokojený, což se dalo předpokládat. Jak už víme od jeho maminky, je v jídle dost vybíravý.

Dezert bude Tadeášovi chutnat nejvíce ze všech jídel čtvrtečního večera. Krém s citrusovou kůrou Simona sní, i když nemá ráda puding. Šimon přizná, že moc nevaří a menu mu pomáhal sestavit kuchař. Lucie si zavtipkuje, že tohle ale kuchař nevařil, čímž ostatní pobaví. Sledujte vpodvečer na obrazovce a na prima+, jak dopadne improvizovaná zábava a kolik dostane Šimon bodů. Dostala Lucie od Ondřeje instrukce, jak má bodovat? Dívejte se.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.