Tadeáš bojuje se svou mámou i vařením. Šokují vulgaritou a sexuálními narážkami

Máma – Prostřeno! S28 (82)

V úterý se ve speciálu soutěže amatérských kuchařů s mladými a úspěšnými tvářemi postaví k plotně influencer Tadeáš Kuběnka. Ukáže nové bydlení a seznámí ostatní se svojí mámou. Bude mu pomáhat s vařením?

Úterní hostitel Tadeáš Kuběnka pozve soupeře do nového bydlení v pražském Karlíně, který do dne natáčení nenavštívila ani jeho máma. Všude je uklizeno, avšak vybavení kuchyně není ideální. Tadeáš si ještě zcela nerozumí se spotřebiči. Naštěstí nechybí růžové hrnce. Tadeáš se považuje za dobrého hostitele a pustí se do receptů, které už si vyzkoušel. Jako úkol týdne by měl uvařit jídlo, které uměl jako první. Připraví tedy oblíbenou klasiku – chleba ve vajíčku.

Soutěžícím v menu slibuje burratu s pestem a rajčaty, dýňový krémíček, spicy tortilly a pečené brambory s dipem, na závěr by chtěl připravit vafle s lískooříškovým krémem. Nejvíc se na jídlo těší jeho kamarádka Simona, která má ráda stejná jídla jako on. Nejdřív bude Tadeáš trochu nesvůj. Varná deska neposlouchá a nebude si jistý receptem na polévku. Zavolá tedy mamince, která se jeho dotazům, kdy má přidat koření a na jaký stupeň zapnout digestoř, upřímně zasměje. Ocení ale, že Tadeáš vaření v Prostřeno! nevzdal a snaží se. Soutěžící dostanou jako první předkrm i úkol týdne. Ten ochutnají jen symbolicky, Šimon dokonce dostane spálený krajíc chleba. Kim Ly jedla v Itálii lepší burratu, Simona zaujme tím, že si vše rozkrájí na malá sousta. Soutěžící se jí smějí, že jí jako dítě, kterému pokrm nakrájela maminka. Ostatně i Tadeáš je v jídle vybíravý. V rozhovoru pro web Prima Ženy to prozradila Lenka Kuběnková. Ve videu níže uvidíte, co má rád a jestli chodí k mamince na nedělní obědy.

V exkluzivním rozhovoru Tadeášova máma prozradila, jak je její syn v jídle vybíravý:

Hádka vyvolá v soutěžících rozpaky

Polévka bude mít úspěch, i když ji Tadeáš vařil podruhé v životě. Při šmejdění toho soutěžící příliš neobjeví, byt ještě není zabydlený, jen na posteli leží pár plyšáků. Ondřej uvidí v polici knihy a podiví se nad tím, že Tadeáš čte. Při šmejdění dorazí Tadeášova maminka Lenka. Přinese mu šlehač na těsto a pomůže s opékáním tortilly. Následně se se všemi seznámí a Tadeáš prohlásí, že mu pomůže s dezertem. „Nebudu mu pomáhat. Přinesla jsem mixér a on si to ušlehá sám,“ reaguje máma. Na to ji Tadeáš pošle do patřičných míst s tím, že její pomoc potřebuje. „Myslím, že s vajíčkama ti to půjde,“ zavtipkuje Lenka s narážkou na Tadeášovu sexuální orientaci. V konverzaci si ti dva nijak nedávají pozor na pusu a tak do éteru občas létají vulgarity. Soupeři se nestačí divit.

Jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na obrazovce, Lenka nakonec zůstane, ale skutečně vařit nebude. To se Tadeáše dotkne a ti dva se budou docela drsně špičkovat. „Kdybych se takhle bavil s maminkou, asi mi jednu vlepí,“ hodnotí Šimon. Podaří se hostiteli připravit těsto na vafle, nebo to bez pomocnice vzdá? Závěr večera bude patřit zábavnému karaoke. Atmosféra bude uvolněná, protože už se všichni znají, a tak se ani nebudou stydět zpívat.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.