Týden plný zmatků i skryté taktiky. Mladí a úspěšní jdou v Prostřeno! s kůží na trh

Úvod - Prostřeno! S28 (81)

Oblíbená kuchařská soutěž se v nové řadě představí soubojem influencerů, tvůrci podcastů a mladých sportovců. Objeví se na stole světové recepty, česká klasika nebo zvláštní experimenty? Jak mlsné jazýčky mají naši účastníci? A hlavně, jedí zdravě?

Dvě, občas tři ženy a tři, občas dva muži. Poněkud fluidní bude sestava v tomto týdnu, protože jeden ze soutěžících za sebe občas vyšle náhradu. Jak si sednou a budou při vaření fungovat ti, kdo plní stránky bulváru, jsou sledováni na sociálních sítích a ovlivňují desetitisíce českých teenagerů? Sledujte Prostřeno! v tomto týdnu a třeba zjistíte, že jsou milí, sympatičtí a šikovní, a vůbec ne excentričtí a takoví, jak jim přisuzuje jejich pracovní role. Ale co budou vařit? Podívejme se jim do talířů.

S novým rokem může nastat touha změnit stravovací návyky, naučit se něco nového, inspirovat se u mladých a úspěšných! Plus se těšte na úkol týdne, kterým tentokrát bude příprava receptu, který se naši soutěžící naučili vařit jako první, když byli ještě dětmi. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Studentka a influencerka KIMLY (23) ukáže sklep, kde přečkala covid

Nabídku účinkovat v Prostřeno! přijala, protože jí to připadalo jako dobrý nápad. Pokud by vyhrála, tak by si peníze dala stranou nebo by letěla za svým přítelem. Populární influencerka se proslavila hlavně příspěvky o seberozvoji. Ačkoli již bydlí sama, do svého malého bytu hosty nepozve a rozhodne se večeři uspořádat ve vile svých rodičů, kde má plně vybavenou kuchyni a spoustu prostoru k dispozici. Kim pochopitelně sází na vietnamskou kuchyni, kdy překvapí polévkou podávanou současně s hlavním chodem i závitky, které si hosté musejí sami zabalit. Ti méně šikovní si tedy příliš nepochutnají. Hosté se během šmejdění seznámí s prostorem, do kterého rodiče Kim odstěhovali v době covidu. Ledy definitivně prolomí zábava, při které budou všichni odpovídat na otázky na tělo. Sledujte už v pondělí.

Úterý: Influencer Tadeáš Kuběnka (20) se těší na velkou legraci

Pokud by vyhrál, tak by peníze utratil v klubu. Influencer a podcaster, vítěz druhé řady LIKE HOUSE, Tadeáš Kuběnka v Prostřeno! pokřtí nový byt, do kterého se teprve nedávno přestěhoval. Byt voní novotou. A Tadeáš, který si většinou jídlo objednává, se rozhodne v nové kuchyni zazářit. Jenomže všechno nejde jako po másle. Tadeáš bojuje se stávkující varnou deskou a vůbec si nevěří s dezertem. Počítá s tím, že mu maminka Lenka pomůže. Maminka sice dorazí i s dárkem, novým kuchyňským pomocníkem, ale tím její ambice pomáhat končí. Tadeáš ji totiž naštve, když rozdává rozkazy, aby mu šla pomoci s nádobím. Na poslední chvíli změní i zábavu – místo závodů na konzoli budou hosté soutěžit ve zpěvu. Jak zaujme jeho dýňový krém nebo spicy tortilla? Na dezert si hosté počkají a nakonec dostanou něco, co nebylo v plánu. Kdo to zohlední při bodování? Sledujte už v úterý.

Středa: Biatlonista Ondřej Mánek (22) miluje sport a Šumavu

Tráví rád čas s kamarády, které má většinou v Praze. Hodně času je v autě, kdy dojíždí. S reprezentací trénuje v Jablonci nad Nisou a tam jezdí na tréninky. V Praze si dává zastávky a je s kamarády. Díky sportu mu moc volného času nezbývá. Rád zkouší nové věci, proto přijal tuto nabídku. Vůbec nemyslí na to, že by vyhrál, takže ani na to, jak by s výhrou naložil. Ještě před úspěšnou sportovní kariérou měl Ondra kariéru youtubera, ze které mu zbyla spousta fanynek. Ondra je sportovec a stravuje se zdravě. V kuchyni ale moc času netráví, a tak si s přípravou menu nechal poradit od kamarádky. Přípravu menu se doslova nadrtil. Hosty nepozve k sobě domů, protože žije daleko a pro vaření si půjčí dům od známé. Jak se mu bude dařit ve vypůjčené kuchyni? A uspěje s biatlonovou zábavou, kdy nechá hosty střílet na biatlonové terčíky? Ondřeje bude v následujících dnech zastupovat Lucie Neumannová. Ta žije atletikou a běháním. Studuje a věnuje se sociálním sítím. Sledujte už ve středu, jak hosté zprávu přijmou.

Čtvrtek: Praktická zdravotní sestra Šimon Opp (20) kromě péče o nemocné také zpívá a věnuje se herectví

Výzvu přijal, protože si to chtěl vyzkoušet na vlastní kůži a možná se taky sám sobě zasmát. S kamerami má zkušenosti – hrál v seriálu a také v některých reklamách. Nemůže vařit u sebe doma a útočiště najde v bytě u kamaráda. Šimon si tam donese svoje osobní předměty jako třeba kytaru nebo fotku, kde je se svou přítelkyní, a bude doufat, že to hostům u šmejdění bude stačit. Šimon se rozhodne vše vsadit na jednu kartu, a to na mexickou kuchyni. Moc zkušeností s ní nemá, ale věří si. Snaží se myslet i na Kim a věci, které nejí, ale příprava menu mu dává pořádně zabrat. A ze všeho nejvíc maso. Na to se všichni těší, ale Šimonovi se vůbec nepovede a bude z toho mít zkaženou náladu. Jestli se mu povede ji ostatním zlepšit, se dozvíte už ve čtvrtek na prima+ a na obrazovkách.

Pátek: Influencerka Simona Tvardek (19) žije v bytě se spolubydlícími

Vítězka třetí řady LIKE HOUSE nabídku na účast v kuchařské soutěži přijala jen tak z legrace. Předešlý den hostům slibovala, že „to bude hotové“. Jenomže to tak docela není pravda. Ráno teprve začne řešit, kde nakoupí suroviny, a vyrazí shánět líčka. Jenomže z nákupu dorazí pozdě, navíc ještě s hořčicí, která se jí rozlije do tašky. Menu bude připravovat u Tadeáše, u kterého přebývá, když je v Praze. Moc si nerozumí s jeho sporákem ani kuchyní, ve které se nevyzná. Příliš se neorientuje ani v receptech, a tak celé vaření nekonečně dlouho trvá, a to dokonce tak dlouho, že hosty musí poslat pryč. Když je konečně usadí ke stolu, jídlo nebude hotové. Budou mít hosté pro její laxní přístup pochopení? A stihne Simona vůbec připravit všechny chody? Dívejte se v pátek!

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno. O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte.

Čtěte také: Oblíbená soutěž amatérských kuchařů má novou znělku. Prostřeno! dostane moderní švih

Jak se vám líbí nová znělka pořadu Prostřeno!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.