Prostřeno! v novém kabátku s kontroverzními influencery i oblíbenými sportovci

Úvod - Prostřeno! S28 (81)

Soutěž amatérských kuchařů bude tentokrát speciální – s mladými a úspěšnými hosty. U prostřeného stolu se sejdou influenceři, podcaster, zpěvák a sportovci. Zajímavá sestava soutěžících předvede maximální úsilí pohostit ostatní, i když se od nich možná bude čekat recese. Nová řada bude navíc v novém a moderním kabátku.

Dvě, občas tři ženy a tři, občas dva muži. Poněkud fluidní bude sestava v tomto týdnu, protože jeden ze soutěžících za sebe občas vyšle náhradu. Jak to bude fungovat? Od půlky ledna se můžete těšit na oblíbenou kuchařskou soutěž s mladými a úspěšnými soutěžícími, kteří chtějí překonat sami sebe a dokázat si, že umí pohostit pět lidí. Ne všichni jsou zkušení kuchaři a bude se bojovat se surovinami, vybavením kuchyně i s časem. Prostřeno! navíc přichází v novém kabátku. Můžete se těšit na novou znělku a novou svěží grafiku.

Oblíbený pořad Prostřeno! letos slaví patnácté narozeniny. Dárek dostanou diváci, a to v podobě inovované moderní grafiky, která více akcentuje dobu. A také to, že jídla se při servírování nejprve fotí, teprve pak konzumují. Původní grafika byla s diváky prakticky od samého začátku, s mírnými inovacemi barevnosti. I když byla divácky populární, bylo načase dodat jí moderní švih a zakomponovat trendy poslední doby. Diváci nebudou připraveni ani o časový odpočet, aby mohli sledovat, kolik času na přípravu jídla soutěžícím ještě zbývá.  A přibydou i další vychytávky, které udělají sledování pořadu ještě zábavnější a divácky příjemnější. Na premiérové díly se těšte už od 15. ledna na prima+ a vpodvečer na obrazovkách.

Jako první se do kuchyně postaví influencerka KIMLY. Nabídku účinkovat v Prostřeno! přijala, protože jí to připadalo jako dobrý nápad. Pokud by vyhrála, tak by si peníze dala stranou nebo by letěla za svým přítelem. Jako zábavu si pro své hosty připraví balení závitků, naučí je jíst hůlkami, pokud to neumí, a případně psychologickou karetní hru. Na jaká jídla se mohou hosté těšit? Na talíři se objeví nesmažené letní závitky, špenátový vývar, karamelizovaný bůček a smažený banán.

Bylinkový tabouleh zamotá soutěžícím hlavu. Podívejte se:

Vítězka reality show zkusí složitější menu

Úterní večer bude patřit Tadeáši Kuběnkovi, influencerovi a podcasterovi, vítězi druhé řady LIKE HOUSE. Pokud by vyhrál, tak by peníze utratil v klubu. Jako zábavu si pro své hosty připraví soutěžní karaoke. Toto menu si vybral, protože to jsou jeho nejoblíbenější jídla, a zároveň je umí připravit. Baví ho nakupovat, kritizovat a chodit do nočních klubů. Jak jeho menu zaujme hosty? To se dozvíte z jejich reakcí už v úterý. A co se na talířích objeví? Burrata s pestem a rajčaty, „dýňový krémíček“, spicy tortilly, pečené brambory s dipem a jako sladkou tečku slibuje vafle s lískooříškovým krémem.

Středeční hostitel biatlonista Ondřej Mánek miluje sport. S reprezentací trénuje v Jablonci nad Nisou a tam jezdí na tréninky. V Praze si dává zastávky a je s kamarády. Díky sportu mu moc volného času nezbývá. Rád zkouší nové věci, proto přijal tuto nabídku. Vůbec nemyslí na to, že by vyhrál, takže ani na to, jak by s výhrou naložil. Co připraví svým soupeřům a jak bude chutnat?

Podávat se bude bylinkový tabouleh, polévka z pečeného květáku, hummus s piniovými semínky, datle s překvapením. Ondřeje bude v některých dnech zastupovat studentka a sportovkyně Lucie Neumannová.

Ve čtvrtek předvede, co v kuchyni dovede, herec, zpěvák a zdravotní sestra Šimon Opp. Výzvu přijal, protože si to chtěl vyzkoušet na vlastní kůži a možná se taky sám nad sebou zasmát. S kamerami má zkušenosti, hrál v seriálu a také v některých reklamách.

Jako zábavu si připraví hádání osobností. Toto menu je pro něj výzva – vsadil na autentičnost, klasiku a údernost. Pokud by vyhrál, vzal by přítelkyni Justýnu Zedníkovou na dovolenou. Může si balit kufry? Podávat se bude nachos mole poblano, kukuřičný krém s chilli a avokádem, fajitas s hovězím flank steakem, chimichuri, tortilla, smetana a guacamole a jericalla.

Jako poslední soutěžící tohoto týdne se představí influencerka Simona Tvardek. Vařit bude v Tadeášově bytě. Když je v Praze, bývá u něj. Nabídku přijala jen tak z legrace. Účinkovala v pořadu LIKE HOUSE 3, který vyhrála. Zábava bude překvapení, všechny její pokrmy se jí líbí a mluví o nich v superlativech. Jak se jí bude vařit a koho její menu oslní? Podávat se bude tatarák, tomatový krém s parmezánem, hovězí líčka na bílém víně a šťouchané brambory a mražená karamelová pecka.

Jak si sednou a budou při vaření fungovat ti, kteří plní bulvární stránky, jsou sledováni na sociálních sítích a ovlivňují desetitisíce českých teenagerů? Sledujte Prostřeno! v týdnu od 15. ledna a třeba zjistíte, že jsou milí, sympatičtí a šikovní, a vůbec ne excentričtí a takoví, jak jim přisuzuje jejich pracovní role.

Čtěte také: Oblíbená soutěž amatérských kuchařů má novou znělku. Prostřeno! dostane moderní švih

Jak se vám líbí nová znělka pořadu Prostřeno!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.