Kim Ly podává dezert připomínající výkaly. Šimon přizná zabití svého mazlíčka

Hůlky - Prostřeno! S28 (81)

V pondělí se ve speciálu soutěže amatérských kuchařů představí hostitelka Thi Kim Ly Tranová, influencerka známá jako Kim Ly. Pozve soupeře do domu, kde vyrůstala, a připraví vietnamská jídla, která má ráda. Budou všichni umět jíst hůlkami?

Premiérová řada soutěže odstartuje týdnem s influencery a mladými sportovci. V pondělí uvaří třiadvacetiletá Kim Ly v domě, kde vyrůstala. Její rodiče se potkali v Česku, svatbu měli ve Vietnamu a Kim Ly se narodila v Praze. Studuje komunikaci a média na vysoké škole, pracuje přes sociální sítě a točí videa o seberozvoji a sebelásce. Prostřeno! sledovala jako malá a pro hosty připraví domácí kuchyni, kterou dobře zná. Na menu budou nesmažené letní závitky, špenátový vývar, karamelizovaný bůček a smažený banán. A koho bude Kim Ly hostit? Influencera a vítěze druhé řady LIKE HOUSE Tadeáše Kuběnku, který se v poslední době zapsal do paměti skandálem s rapperem Sergeiem Barracudou, biatlonistu Ondřeje Mánka, zpěváka Šimona Oppa a vítězku třetí řady LIKE HOUSE Simonu Tvardek.

Z menu budou někteří soutěžící rozpačití. Špenátový vývar zní podle Tadeáše odporně, Simona si mylně myslí, že je bůček hovězí maso. Skoro ve všem bude rybí omáčka, kterou zase nemusí Šimon. Hostitelka přivítá ostatní na zahradě a ti budou překvapení z extravagantních jezírek, soch a můstků, které rozlehlý prostor zdobí. Poté se přesunou dovnitř, kde si budou muset jako předkrm připravit vlastní závitky. Kim Ly jim připraví veškeré ingredience na stůl, takže si každý pochutná podle toho, jak si závitek připravil. Tadeáš jej bude mít hodně křupavý, jak se můžete přesvědčit ve videu v úvodu článku. Hostitelka také zjišťuje, jestli všichni umí používat hůlky. Tadeáš se přizná, že ne, a nehodlá s tím začínat, takže bude jíst příborem.

Podívejte se na nejpodivnější sklep, jaký kdy soutěžící viděli:

Musela spát na přikryté vířivce

Polévka půjde na stůl společně s hlavním jídlem. Ve Vietnamu je tradiční mít všechny chody na stole a každý si podle libosti nabírá, co chce. Jídlo zkritizuje hlavně Simona, která najde v mase chrupavku, dle jejích slov „kloub“. Je přesvědčená, že kdyby Kim Ly zvolila jako polévku Pho Bo, měla by výhru v kapse. Šimonovi bude vývar připomínat české polévky. Poté je pošle šmejdit po domě, kde vyrůstala. Svůj pokoj tady už nemá, ale je tu jiná podívaná. „Je tady sklep, kam mě zavřeli, když jsem měla covid,“ šokuje ostatní. To bude všechny zajímat a suterén bude velkým překvapením. Je to částečně relaxační prostor se saunou a vířivkou, částečně sklad potravin. „Asi jsem ještě takový sklep neviděl,“ směje se Ondřej.

Pak objeví provizorní lůžko umístěné na vířivce, na které Kim Ly spala, když ve sklepě bydlela. „Ona jako chrápala na vířivce, no tak to je chudák,“ hodnotí Tadeáš, který se přesvědčí o tom, že nejde o pohodlnou postel. Jak uvidíte vpodvečer na prima+ a na Primě, Simoně se ve sklepě líbí, ostatní si myslí, že je to zvláštní prostor.

Po šmejdění si soutěžící pochutnají na smaženém banánu – a nebyl by to Tadeáš, aby si nerýpnul. Podle něj dezert vypadá jako hovínko obalené v písku. Šimonovi jídlo připomíná dětství. Na závěr má hostitelka připravenou zábavu, psychologickou hru. Všichni budou odpovídat na různé otázky a v rámci hry Šimon přizná, že jako malý omylem vyluxoval křečka. Jak si hosté lidsky sednou a jak si nastaví hodnotící škálu? Objeví se první taktika? Dívejte se.

Čtěte také: Oblíbená soutěž amatérských kuchařů má novou znělku. Prostřeno! dostane moderní švih

Jak se vám líbí nová znělka pořadu Prostřeno!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.