Cvrčci na stole a kamarádka zamčená ve sklepě. Večer u Karol je plný bizarností

Prostřeno! XXIV (34) - Bubák

Čtvrteční hostitelka Karolína z party ostatních teenagerů pořádně vybočuje. Repríza soutěže amatérských kuchtíků je díky ní sice zábavná na obrazovce, pro soutěžící je ovšem očistcem. Kamarádka zavřená ve sklepě, cvrčci na stole, nebo ropucha jako mazlíček? Jejím výstřelkům se hosté nestačí divit.

Osmnáctiletá studentka Karolína, které se říká Karol, pozve soupeře do malého panelákového bytu po babičce, kde je královnou jen ona sama. Garsonka zařízená v původním retro stylu 80. let je podobně jako Karol ztělesněním chaosu. Díky nevyzpytatelné povaze hostitelky bude o zábavu postaráno od začátku do konce.

Během návštěvy si budou moct hosté užít mnohem víc než jen vytříbenou kuchyni v podobě omáčky z taveného sýra. Ze série bizarních momentů, kam bude patřit třeba pití afrodiziakálního čaje namísto předkrmu, ale nebude hostům vždy jen do smíchu. „Kdybych se na to dívala v televizi, třeba by mi to přišlo vtipné," postěžuje si Ella. Jak její večer dopadl se můžete přesvědčit už ve čtvrtek vpodvečer.

Bizarnost slečny Karol se projeví už při šmejdění. Má totiž své vlastní strašidlo! „Hanuš je můj osobní bubák a žije buď ve sklepě, nebo v koupelně,“ představuje Karol pyšně blonďatou dívku. „Nelekla jsem se, ale hodně mě to udivilo,“ neskrývá menší šok jedna ze soutěžících, když vidí bubáka Hanuš skrčeného ve sklepě. „My jsme z toho byli všichni zmatení a vyjukaní. I bubák vypadal docela vyjukaně,“ komentuje další účastnice nečekaného sklepního obyvatele. „Já bizár fakt miluju, ale tohle už mi přijde spíš trapné,“ dodá nakonec.

Podívejte se, jak se zvrtne krmení žáby:

Rozšíření obzorů při grilování tuňáka

V rámci zábavy Karol ostatním soutěžícím názorně předvede, jak skvěle může chutnat tuňák z konzervy, kterého si tepelně upravíte tak, že na něm po otevření jednoduše necháte shořet papírový ubrousek. „Výsledkem je úplně nejvíc epickej chálec,“ snaží se navnadit své návštěvníky, kteří tomu očividně moc nevěří.

„A není to karcinogenní?“ zeptala se logicky jedna ze slečen. „Ne, vůbec není! Strašně to podceňujete,“ přesvědčuje je Karol. Nakonec museli všichni uznat, že tento ojedinělý pokrm nechutná špatně. Soupeř Kuba ji dokonce chválil: „Jak je naprosto odlišná, dokáže nám odhalit nové obzory, o nichž nemáme ani páru,“ kvituje Karolíninu jedinečnost. „Zábava mě překvapila, to jsem v životě neviděla,“ komentovala společně strávený čas na balkoně další slečna.

Korunu celému večeru nasadí Karol názornou ukázkou, jak se krmí její domácí mazlíček – žába. Při snaze vytáhnout živé cvrčky z nádoby se jí podaří vypustit hmyz na svobodu a panika je rázem na světě! S jakými pocity budou hosté nakonec odcházet z této večeře? Nejen oni budou mít bizarní Karol ještě dlouho v paměti.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.