Čichání acetonu, cihla a ropucha jako domácí mazlíček. Podivná Karol šokuje soutěžící

Prostřeno! XXIV (31) – Bizarní Karol

V poslední prázdninové repríze soutěže amatérských kuchařů se představí teenageři. Osmnáctiletá studentka Karolína, které nikdo neřekne jinak než Karol, je kořením celého týdne. Nad jejím výstředním chováním někomu zůstane rozum stát a někteří jí to dají pořádně najevo. V závěru už bude názorová propast mezi ní a ostatními téměř hmatatelná.

Soutěžící nevědí, co si o ní mají myslet, starší generace jí možná ani nebudou rozumět. Jedno je ale jisté. Čtvrteční hostitelka Karol je zkrátka svá. Umělecká duše, která ví, že život není jen plný povinností, ale že by se měl prožít na plné pecky. Karolína svůj život považuje za bohémský a spontánní. Ráda by zažila něco nového a soutěž bere jako možnost zdokonalit se ve vaření. Pokud by vyhrála, z části peněz by si koupila skleník na pěstování bylinek. Jídla pro menu si vybrala, protože patří mezi její oblíbená a myslí si, že jimi nikoho neurazí. Hostům bude servírovat jako předkrm speciální čaj, poté špenátovou polévku, těstoviny se sýrovou omáčkou a brownies.

Extravagantní Karol zaujme ostatní soutěžící z kulinářského pořadu okamžitě. A to nejen pozdravem „čégo“. Na první pohled se od většiny odlišuje. Barevné šaty s květy doplněné šátkem s rybičkami by si každý neoblékl. „Já jsem chodící chaos a je to způsob, jakým se vyjadřuju,“ charakterizuje samu sebe výstřední slečna, kterou můžete sledovat tento týden každý všední podvečer.

Kromě výrazného vzhledu šokuje své soupeře i netradičním doplňkem. Na návštěvu si totiž s sebou v plastové krabičce přinese žábu. „Jmenuje se Fela. Všude se mnou felí,“ vysvětluje její nevšední jméno udiveným teenagerům, a dokonce jim neváhá svého mazlíčka ukázat. „To není skokan. Je to úplně líná ropucha,“ uklidňuje přítomné, kteří mají obavy, že jim obojživelník skočí do jídla.

Podívejte se na představení cihly, kterou Karol nosí u sebe v kabelce:

Čichání acetonu přebije zápach kravína

Karol má ale také vskutku nevšední nápady. „Když jsem šla včera z natáčení domů, našla jsem na Smíchovském nádraží hrozně hezkou cihlu, tak jsem si ji vzala,“ přizná ostatním během jednoho z chodů. Extravagantní dívka dokonce neváhá a svůj nový talisman si s sebou vezme i na další návštěvu. „Ta cihla je hrozně spešl, je to moje spirituální dítě,“ vysvětlí udiveným soutěžícím.

Jako by toho nebylo málo, Karol odhalí i svou „čichací úchylku“. „Trochu to tady smrdí. To se radši načuchám acetonu,“ překvapí při návštěvě kravína, kde to samozřejmě zrovna libě nevoní. Nicméně mít hned po ruce připravený odlakovač jako záchranu a snažit se jím přebít puch, to se jen tak nevidí. U jedinečné Karol, jež se nebojí ani extrémně výrazného a nestandardního líčení, je to ale jen další položka její výstřednosti. Těšit se můžete i na seznámení s jejím osobním bubákem a na „grilování" tuňáka v konzervě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.