Střet rozdílných světů v Prostřeno! Mladá maminka nechápe techno a panikaří ve sklepě

Mladí a neklidní - Prostřeno! S28 (41)

Také v tomto týdnu budou soutěžící bojovat o kulinářskou čest a zajímavou výhru. V Praze a středních Čechách se u ploten, sporáků a vařičů sejdou tři ženy a dva muži. Bude to střet nejen kulinářských dovedností, ale i různých světů.

Parta odvážných bude chtít předvést sobě, rodině i celé republice, že zvládnou připravit nejen svoje menu, ale také si poradí s úkolem týdne, kterým tentokrát bude příprava květáku, respektive pokrmu z něj. Kdo to zvládne a kdo se na úkol týdne vykašle? A kdo zkrátka zapomene? Kuchyni budou soutěžící v tomto týdnu podávat domácí i světovou, některým bude chutnat víc, jiným méně. Jak se povede celý týden? Komu se dařit bude, komu nikoliv a kdo to nakonec celé vyhraje? Vše zjistíte už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17:50 na Primě a dozvíte se více.

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden ze sledujících, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Prodejkyně zájezdů Anna (26) se věnuje především dětem

Do pořadu ji přihlásila její kamarádka, protože Anna umí dobře vařit. Případnou výhru by dala do rodinné kasy. Menu postaví z nejoblíbenějších jídel jejich rodiny a při zábavě se budou malovat hrnečky. Má ráda auta, filmy, hudbu a tetování. Snaží se všechen volný čas věnovat svým dětem. Sama o sobě tvrdí, že je klidná, nekonfliktní a tvrdohlavá. Anička, přestože je sama mladá, brzy zjistí, že má zcela jiný životní styl než její hosté. Jediná je vdaná a má rodinu. Nemůže to přehánět se sladkým, má diabetes a docela konzervativní názory. Pro své hosty připraví to nejlepší ze své domácí kuchyně – guacamole s chipsy, brokolicový krém s krutony, hovězí po burgundsku s bramborovou kaší a tiramisu. Anička se bude soustředit spíš na vaření, na fórky čas mít nebude. Zato mladá parta u stolu bude hlavně žertovat. Jak si s ní sedne dohromady? Sledujte už v pondělí!

Úterý: Servírka a animátorka Rita Ariana (18) si už ve třinácti řekla, že se jednou přihlásí – a je to tady

Ráda tráví čas s rodinou, kamarády nebo sama. Občas sebe samu vezme na rande do kina, na výstavu anebo do přírody. Úplně nejraději ze všeho má cestování. Zatím je v procesu sebepoznání, může o sobě ale říct, že je sluníčková, trhlá, empatická a občas až příliš laskává duše. Má ráda lidi a baví ji život. Má i své mouchy a na těch se snaží pracovat. Pokud by vyhrála, jako první by vzala svoji malou sestru na obrovskou zmrzlinu. Část by investovala a za zbytek by si koupila nejlevnější letenku a jela by poznávat novou zemi. K vaření má dobrý vztah. Protože bydlí sama, nic jiného jí ani nezbývá. Sledujte už v úterý, jestli se můžete těšit na kulinářský koncert, nebo je Rita Ariana přesvědčena o něčem, co hosté neocení. Zvládne všechny chody včas připravit? A co ostatní řeknou na hostitelčin pokojík a všechny vzkazy na zdech?

Středa: Student Sebastian (23) chce být v televizi

V budoucnosti by byl rád kreativním producentem nebo režisérem. Zajímá ho problematika dětských psychiatrických nemocnic a jeho plánem je natočit dokument o šikaně dětí v těchto institucích. Poté by se chtěl věnovat komediím. Do pořadu ho přihlásila jeho přítelkyně. Sebastian chce být v televizi, baví ho vaření a rád získá zkušenosti z natáčení. Pokud by vyhrál, přispěl by mámě na nový bojler a tátovi na stavbu domu. Koupil by si novou kameru na tvorbu svých projektů. Jako zábavu si připraví canisterapii (jeho přítelkyně má psa) – doma nebo venku v parku u domu. Je líný, někdy i bordelář a egocentrik. Prostředí, ve kterém Sebastian hosty přivítá, bude trochu stísněné. Sedět se bude u miniaturního stolečku a ani sám hostitel neví, jak se k němu vejde. Tato jídla si vybral, protože je každý z chodů kromě předkrmů spojen s jednou osobou v jeho životě. Pochutnají si i hosté? Dívejte se už ve středu!

Čtvrtek: Zmrzlinářka Karolína (19) se do Prostřeno! dostala kvůli sázce

Nedávno odmaturovala. Nyní pracuje ve zmrzlinárně Crème de la Crème jako prodavačka. Jak se dostala do pořadu? Vsadila se s kamarádkou, že pokud udělá maturitu napoprvé, pošle přihlášku – a ono to vyšlo. Výhru by použila na cestování. Má ráda módu a stylové doplňky a vzhlíží se ve světě „fashion“. Ráda tráví volný čas s kamarády anebo chodí do přírody. Myslí si, že je extrovertně-introvertní povahy s kapkou melancholika. Klade důraz na pečlivost. Bude se jí tato vlastnost hodit i při vaření? Karolína nebude připravovat jídla u sebe doma, ale v půjčeném bytě. Cizí kuchyně se jí vymstí. Proč toto menu? Každý, kdo ochutnal její avokádový toust, ho chválil. Polévku pomodoro vybrala, protože je její oblíbená a hodí se do letních dnů. Hlavní chod s krevetami patří mezi její oblíbená jídla a tiramisu dle jejího názoru nikoho neurazí. Opravdu to tak bude, nebo se bude čtvrteční hostitelka divit mlsným jazýčkům svých hostů? Sledujte už ve čtvrtek.

Pátek: Podnikatel Jakub (26) je v Prostřeno! díky přihlášce od kamarádky

Dřív sportoval a pak začal dělat umění a časem i vydělávat peníze. Do pořadu ho přihlásila jeho kamarádka potom, co ochutnala krkovičku, kterou dělal na ohni. A on to přijal, protože je dle jeho názoru třeba „řídit swag“. Někteří z hostů znají ze sítí jeho tvorbu. Jakub má rád techno, rap a různé tvůrčí činnosti. Sám o sobě tvrdí, že je klasický podnikatel v obleku, dobrý kamarád a sociopat. Jakub je dost výraznou postavou týdne a hosté budou zvědaví, jaké menu připraví. A Jakub je samozřejmě dokáže překvapit, když udělá fata morgánu, mexické gazpacho s lízancem Asie, jamajský barbecue burger a tropickou bowli. Co se bude skrývat za nezvyklými názvy? A pochutnají si na nich hosté? Jakub hosty pozve do netradičního prostředí – do podzemního prostoru, kde pracuje. Všude okolo je spousta oblečení a zajímavého vybavení. Ne všem se ale večeře v podzemí bude líbit. V Aničce vyvolá nepříjemné stavy a ona bude potřebovat jít na vzduch a tam se trochu vydýchat. Nebude se jí líbit ani techno zábava, kdy si na závěr večera do klubu dorazí zatančit spousta lidí.

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.