Kuběnkova máma promluvila. Tadeáš ji neposlechl, zazdil dezert a vztekal se zbytečně

Nějoblíbenější jídla Tadeáše Kuběnky

V úterý vařil v soutěži amatérských kuchařů influencer a provokatér Tadeáš Kuběnka. V pořadu se objevila i jeho maminka Lenka Kuběnka, která mu přinesla mixér a připojila se k hostům. Přinášíme vám její exkluzivní vyjádření k Prostřeno! a dozvíte se něco víc o samotném Tadeášovi. Co rád jí a kolik má sourozenců?

Ve speciálním týdnu souboje o nejlepší menu se v úterý postavil k plotně Tadeáš Kuběnka. Ten pozval hosty do svého nového bytu a vybral si recepty, které už někdy zkoušel uvařit. Jeho oblíbenou burratu, dýňový krém a pikantní tortilly. Jen s dezertem si nebyl jistý a doufal, že mu maminka Lenka pomůže s přípravou. Ta mu přinesla mixér a kvůli tomu, že mu nechtěla pomoct s vařením, vznikla hádka.

Jak se na situaci dívá Lenka s odstupem? „Upřímně, ten recept na ty vafle jsem mu psala já, on to jenom poslal, tak jsem doufala, že si aspoň přečte, co tam patří,“ uvádí v rozhovoru pro Prima Ženy situaci na pravou míru. Lenka si myslela, že Tadeáš svou účast v Prostřeno! brzy vzdá. Proto čekala telefonát, že je po všem. Tadeáš ale překvapil a zabojoval. Nefungovala mu varná deska, nevěděl, kdy přidat do polévky koření a jak nastavit digestoř. „U nás doma polévku trénoval, to jsme si dali přípravu. Jinak všechno dělal sám, což je vidět.“

O synově kuchařském umění si nedělá iluze. „On není zdatný cukrář, u nás nikdo není moc na vaření. Překvapilo mě, že jde do Prostřeno! To je pro mě noční můra. Jsou asi tři věci, co nenávidím – vaření, běh a to třetí je člověk, to nemůžu říct.“ Ona sama by do pořadu o vaření nikdy nešla. Původně chtěl Tadeáš péct mrkvový dort, i když mu Lenka radila, že by mohl udělat nepečený piškotový moučník. Nakonec vymyslel jako dezert vafle. V nové kuchyni neměl ale potřebné vybavení a maminka mu přinesla mixér, aby měl čím vyšlehat těsto. Když pak Tadeáš zjistil, že mu Lenka už víc nepomůže, naštval se a vznikla hádka. „Já myslím, že s vajíčkama ti to půjde,“ vtipkovala na účet homosexuálního syna. Ostatní jen zírali. Takhle by s mámou mluvit nemohli. Na prima+ si můžete epizodu připomenout. Tadeáš nakonec přiznal, že nemá kypřící prášek a na vafle se vykašlal. Lenka v rozhovoru přiznala, že mu ale žádnou pomoc s vařením neslibovala.

Podívejte se na otevřený rozhovor s Lenkou Kuběnkou:

K mamince chodí na nedělní večeře, obložený chleba by nesnědl

Lenka v rozhovoru prozradila, co je Tadeášovo oblíbené jídlo a hlavně, jak je vybíravý. Byl kvůli tomu donucen si sám začít vařit, protože skoro nic nejí. Do osmi let dokázal pozřít jen tři věci – kuřecí kousky, zeleninovou kaši a jogurt s kuličkami. Nejí pečivo, klasickým chlebem se sýrem či šunkou se mu nezavděčíte. V pubertě ujížděl na smaženém kuřeti z fast foodu a jak je vidno na sociálních sítích, není neobvyklé, že si z provozoven rychlého občerstvení objednává jídlo domů. Podle Lenky je jeho nejoblíbenějším pokrmem burrata a poke. Na nedělní obědy, respektive večeře, k mamince chodí. „My obědváme ve dvanáct, on obědvá v šest,“ komentuje Lenka. A kolik že má Tadeáš sourozenců? „Vlastní porozené děti mám tři, jeho tatínek má další jedno a můj manžel má dvě. Kolem něj je pět, vlastní sourozence má dva a jednoho k tomu malého. Dětí máme hodně,“ uzavírá Lenka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.