Kuběnkova máma promluvila. Tadeáš ji neposlechl, zazdil dezert a vztekal se zbytečně

Nějoblíbenější jídla Tadeáše Kuběnky

V úterý vařil v soutěži amatérských kuchařů influencer a provokatér Tadeáš Kuběnka. V pořadu se objevila i jeho maminka Lenka Kuběnka, která mu přinesla mixér a připojila se k hostům. Přinášíme vám její exkluzivní vyjádření k Prostřeno! a dozvíte se něco víc o samotném Tadeášovi. Co rád jí a kolik má sourozenců?

Ve speciálním týdnu souboje o nejlepší menu se v úterý postavil k plotně Tadeáš Kuběnka. Ten pozval hosty do svého nového bytu a vybral si recepty, které už někdy zkoušel uvařit. Jeho oblíbenou burratu, dýňový krém a pikantní tortilly. Jen s dezertem si nebyl jistý a doufal, že mu maminka Lenka pomůže s přípravou. Ta mu přinesla mixér a kvůli tomu, že mu nechtěla pomoct s vařením, vznikla hádka.

Jak se na situaci dívá Lenka s odstupem? „Upřímně, ten recept na ty vafle jsem mu psala já, on to jenom poslal, tak jsem doufala, že si aspoň přečte, co tam patří,“ uvádí v rozhovoru pro Prima Ženy situaci na pravou míru. Lenka si myslela, že Tadeáš svou účast v Prostřeno! brzy vzdá. Proto čekala telefonát, že je po všem. Tadeáš ale překvapil a zabojoval. Nefungovala mu varná deska, nevěděl, kdy přidat do polévky koření a jak nastavit digestoř. „U nás doma polévku trénoval, to jsme si dali přípravu. Jinak všechno dělal sám, což je vidět.“

O synově kuchařském umění si nedělá iluze. „On není zdatný cukrář, u nás nikdo není moc na vaření. Překvapilo mě, že jde do Prostřeno! To je pro mě noční můra. Jsou asi tři věci, co nenávidím – vaření, běh a to třetí je člověk, to nemůžu říct.“ Ona sama by do pořadu o vaření nikdy nešla. Původně chtěl Tadeáš péct mrkvový dort, i když mu Lenka radila, že by mohl udělat nepečený piškotový moučník. Nakonec vymyslel jako dezert vafle. V nové kuchyni neměl ale potřebné vybavení a maminka mu přinesla mixér, aby měl čím vyšlehat těsto. Když pak Tadeáš zjistil, že mu Lenka už víc nepomůže, naštval se a vznikla hádka. „Já myslím, že s vajíčkama ti to půjde,“ vtipkovala na účet homosexuálního syna. Ostatní jen zírali. Takhle by s mámou mluvit nemohli. Na prima+ si můžete epizodu připomenout. Tadeáš nakonec přiznal, že nemá kypřící prášek a na vafle se vykašlal. Lenka v rozhovoru přiznala, že mu ale žádnou pomoc s vařením neslibovala.

Podívejte se na otevřený rozhovor s Lenkou Kuběnkou:

K mamince chodí na nedělní večeře, obložený chleba by nesnědl

Lenka v rozhovoru prozradila, co je Tadeášovo oblíbené jídlo a hlavně, jak je vybíravý. Byl kvůli tomu donucen si sám začít vařit, protože skoro nic nejí. Do osmi let dokázal pozřít jen tři věci – kuřecí kousky, zeleninovou kaši a jogurt s kuličkami. Nejí pečivo, klasickým chlebem se sýrem či šunkou se mu nezavděčíte. V pubertě ujížděl na smaženém kuřeti z fast foodu a jak je vidno na sociálních sítích, není neobvyklé, že si z provozoven rychlého občerstvení objednává jídlo domů. Podle Lenky je jeho nejoblíbenějším pokrmem burrata a poke. Na nedělní obědy, respektive večeře, k mamince chodí. „My obědváme ve dvanáct, on obědvá v šest,“ komentuje Lenka. A kolik že má Tadeáš sourozenců? „Vlastní porozené děti mám tři, jeho tatínek má další jedno a můj manžel má dvě. Kolem něj je pět, vlastní sourozence má dva a jednoho k tomu malého. Dětí máme hodně,“ uzavírá Lenka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.