Nejděsivější odhalení při šmejdění? Tajemství v šuplíku, výkaly v koutě a vrah s pilou

Šílený šok - Prostřeno! S28 (56)

Součástí souboje o nejlepší menu je samozřejmě i tradiční šmejdění, které nemá vůbec nic společného s vařením, ale napoví o hostiteli hodně. Má uklizeno? Jak se stará o děti či zvířata? Z fotek lze určit počet dětí i partnerů a také to, kam jezdí na dovolenou. Pojďme si připomenout to nejzajímavější z bydlení tohoto roku.

Diváci soutěže amatérských kuchařů letos díky nenechavcům nakoukli i do tajných zásuvek, kam vůbec kamera neměla mít přístup. U Míly v nočním stolku hledal Václav lechtivé věci, stejně jako Honza, který se obsahu Bářina šuplíku polekal. Vtipálek Jakub se s úklidem nenamáhal, a dokonce naaranžoval pár hraček, ať si o něm myslí, kdo chce, co chce. Martin měl přímo hororovou práci a soupeře vzal do strašidelného domu.

Nikola ukázala byt plný obrázků Marilyn Monroe, kterou má i vytetovanou. Při šmejdění hosté objevili důkaz, že už byla v soutěži a tajila to. Dominik si vypůjčil na vaření byt i se čtyřmi nenechavými fretkami, kterým návštěva zřejmě vadila. Snažily se proto všechny vypudit nechutným zápachem. Není divu, že z jídla nikdo nebyl nadšený.

Vašek u Míly v šuplíku hledal erotickou hračku, vztah s kulturistou jí přál

U hostitelky Míly v kuchařském klání z Vysočiny došlo na šmejdění po vlažně přijatém předkrmu, kdy Václav tvrdil, že se mu chce zvracet. Podle fotek a vystavených trofejí soutěžící poznali, že se partner Míly věnuje kulturistice. Na jedné z fotografií stojí vedle sebe, on celý natřený bronzerem. „Já bych takového manžela nechtěla,“ hodnotila starší Ljuba. „Absolutně bych nečekal, že takoví dva lidé spolu můžou něco mít, ale láska je neomezená,“ myslel si Václav, která se při šmejdění pěkně rozjel. Drze v ložnici zkoumal tvrdost postele a nakoukl i do šuplíku nočního stolku. „Dobrý, robertek tam není,“ bavil Václav ostatní, kteří netušili, co tam vlastně hledal.

Bagr v posteli, žádná matrace a nepořádek, za který by se ostatní styděli

Podzimní sezonu soutěže odstartoval extrovertní Jakub z Libereckého kraje, který si hodně věřil a toužil po vítězství. Ukázal bydlení v domě, kde žije se spolubydlícími. Soupeře nejdřív odrovnal tím, že nechal přivítání na svém kamarádovi. Ti pak netušili, kdo je vlastně hostitel. Podle Jakuba je Prostřeno! hlavně o vaření, nedal si tedy práci s úklidem. Při šmejdění tak ostatní čekal nehezký pohled. Pro jistotu je hostitel varoval, že v domě bydlí teenageři. Jeho pokoj byl přeplněný věcmi, a dokonce hračkami. Na roštu postele bez matrace položil Jakub dva plastové bagry. „Překvapil mě nepořádek, zarazil mě fotbálek přímo u postele,“ prohlásil Aleš. „Popravdě bych se styděla do toho někoho pozvat,“ přiznala Renáta. „Byl tam hrozný nepořádek, ale omlouvám ho jako mladého kluka,“ usmívala se smířlivě Eva. Šmejdění pak pokračovalo na zahradě, kde soutěžící zaujal vypuštěný bazén se zbytkem zahnívající vody.

Martin vařil v domě hrůzy a vyrazil na soupeře s motorovou pilou

Kuchařský souboj z Prahy odstartoval ve strašidelném domě. Tam soutěžící pohostil herec Martin, který doufal, že ostatní budou mít pro strach uděláno. Těm se do sklepa strašidelného domu vůbec nechtělo. Jediná žena týdne se při šmejdění k ostatním ze strachu tiskla. „Já vůbec nemám ráda strach,“ upozornila. S rekvizitami si dal někdo práci a Martin rozmístil nápisy prozrazující něco o něm. Ostatní se tak dozvěděli, že má po zranění hlavy implantát. Hostitel se při zábavě předvedl se svým děsivým kouskem v převleku jako z hororu Texaský masakr motorovou pilou. „Nejvíc jsem se lekl na závěr u motorové pily,“ ocenil zábavu Lukáš. Soutěžící se podle vlastních slov dobře pobavili a zábava je stmelila.

Hosté odhalili pravdu o Nikol při šmejdění, ostravská Marilyn jim tajila účast v Prostřeno!

Nikol z Moravskoslezského kraje v soutěži už jednou účinkovala. Kvůli nepříjemnému chování u Tonyho, které si můžete připomenout online na prima+, si od ostatních vysloužila nálepku taktičky. V soutěži vařila podruhé a za hráčku ji považovala i předchozí parta. Soupeřům to prozatím zatajila. Uvařila jídla, která jsou velmi podobná těm, jež podávala posledně. Její roštěnky ale ostatním připomněly spíš školní jídelnu. Nikol je velkou fanynkou Marilyn Monroe, a tak trochu se do ní i stylizuje. Hostila tedy v místnosti plné podobizen slavné herečky. „Mám ji i vytetovanou na ruce, je to můj idol. Žena, co se mi líbí. Znám její historii,“ svěřila se Nikol a ukázala ostatním obrázek na ruce. Při šmejdění prolistovali knihu Prostřeno! slaví 10 let, kterou měla hostitelka vystavenou, a našli fotku Nikol spolu s receptem na roštěnou s rýží. Soupeře pobavilo, že servíruje stejné jídlo, jen vyměnila přílohu.

Honza vlezl hostitelce Báře do šuplíku v ložnici, díval se na to i její ex

Animátorka Bára žije v hezkém bytě na pražských Vinohradech a některým soutěžícím se u ní natolik líbilo, že se jim ani nechtělo domů. Účastí v soutěži Bára Anna Stejskalová překvapila pondělního hostitele Martina, který se z ní celý rozklepal. Před lety spolu totiž chodili a Martina zajímalo, jak Bára žije a jaký se z ní stal člověk. Pamatuje si totiž jen její dětský pokojíček. Šmejdění bylo pro soutěžící zážitkem. V ložnici našli zmrzlinovač, který si spletli se zvlhčovačem vzduchu. „Tak co, jdeme na ty šuplíky už?“ zeptal se tatér Honza. Když je sem hostitelka v rámci Prostřeno! pustila, měl dle svého názoru právo šmejdit, kde chtěl. „Já lidem do šuplíků nepolezu,“ držel se zpátky Martin. Honza zásuvku otevřel a se smíchem ji rychle zavřel s tím, že tam se šmejdit asi nemělo. „Co tam bylo? Robertek?“ vyzvídal Roman. Martin se raději odvrátil s tím, že naštěstí nemá brýle. Na obsah šuplíku se podívejte ve videu výše.

Soutěžící u Dominika znechutily výkaly v koutě, všechny hosty pokousala fretka

Ve speciálním týdnu s hvězdami sociálních sítí se jako první postavil k plotně mladý zpěvák Dominik Grey. Vařil ve vypůjčeném bytě, ke kterému patřili i zvířecí obyvatelé. Hosty u dveří praštil do nosu zápach z výkalů a u večeře je obtěžovaly malé šelmy. U stolu se tento týden sešel s módní návrhářkou Dominikou Sedláčkovou, hvězdou filmů pro dospělé a údajnou milenkou Karlose Vémoly Rikou Fane, milovníkem sportu Tomášem Chlupem a fotografem Petrem Gebauerem. Jejich příchod byl trochu rozpačitý, protože po bytě nekontrolovaně běhaly čtyři fretky. Tyto domestikované kunovité šelmy značkovaly svoje teritorium a pokusily se okusovat Dominice boty a kabelku. Zápach jejich výkalů, které se válely v koutu předsíně, vadil především těhotné Rice. „Bylo to dosti zmatečné, fretky utíkaly ze dveří, vykakaly se u dveří,“ komentoval Petr. Nejvíc mu vadilo, že se Dominik nesnažil situaci napravit ani se neomluvil.

Chutney, cheesecake, bruschetta. Umíte správně přečíst názvy zahraničních jídel?

1 11 Cheesecake je oblíbený:

2 11 Cheesecake se správně čte?

3 11 Amuse bouche je:

4 11 Jak se čte amuse bouche?

5 11 Když si objednáte chateaubriand, dostanete:

6 11 Focaccia je:

7 11 Jak se čte focaccia?

8 11 Jaký kus masa si objednáváte v případě entrecôte?

9 11 Chutney je:

10 11 Základem salsy guacamole jsou:

11 11 Jak se čte bruschetta?

Máte % správných odpovědí.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není špatné, ale pořád je co zlepšovat.

Gratulujeme, máte velmi dobré znalosti.

Výborně, vaše znalosti jsou skvělé.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.