Soutěžící prohrabává Míle při šmejdění noční stolek. Doufá, že najde erotickou hračku

Šmejdění - Prostřeno! S28 (38)

Středečního vaření se v kuchařské soutěži ujme hostitelka Miloslava, kterou ostatní oslovují Míla. Ta od pondělí nešetři kritikou, a tak mají ostatní velká očekávání. Čekají, že bude zkušená kuchařka. Jak se Míle, která si věří na výhru, její večer povede?

V kuchařském klání z Vysočiny pozve ostatní soutěžící ve středu k sobě domů osmačtyřicetiletá Míla. V pondělí všechny upozornila, že je diabetička a nebude tedy dojídat dezerty. To ovšem rázem porušila. Její poznámky u stolu ostatní přesvědčily, že vaření rozumí nebo že bude taktizovat. Budou si na ni tedy dávat pozor. Míla bydlí v domě s přítelem a jeho dcerou. Je v invalidním důchodu a ve volném čase se věnuje malování a ručním pracím. Pro hosty připraví játrovou paštiku s domácím pečivem, dýňovou polévku, řízečky trochu jinak se šťouchaným bramborem, jako dezert pak jahodovou pěnu z domácích jahod.

Soutěžící menu nehodnotí příliš kladně. Václav je na vážkách, co si myslet, Ljuba také není moc nadšená. Většinu zarazí játrová paštika. Samotná játra nemá rád nikdo a Václavovi se z nich dle jeho slov zvedá žaludek. Paštiku ale přece jen ochutná. Bude mít problém i s dýňovou polévkou, kterou nemusí. Jak uvidíte vpodvečer na obrazovkách a na prima+, Míle půjde vaření od ruky a při loupání brambor si vzpomene na historku o známém herci. „To jsem slyšela, že nejmenovaný herec u nás na Vysočině kradl brambory. Hrál ve filmu, který já zbožňuju už od dětství. Pravidelně každý rok na Vánoce ho sledujeme,“ říká Míla a odmítá prozradit, o koho jde. Domyslet si to tedy můžete sami.

Podívejte se na video, ve kterém hostitelka mluví o herci, co kradl brambory:

Václav se diví, že Míla sbalila kulturistu

Míla bude k předkrmu podávat domácí houstičky, které někoho zaujmou, někoho ne. Ljuba bude mít pocit, že nejsou dostatečně nadýchané. Václav překoná averzi, i když tvrdí, že se mu chce z jater zvracet. Paštika mu kupodivu zachutná. Pak půjdou hosté šmejdit a dost se podiví, s kým hostitelka žije. Podle fotek a vystavených trofejí poznají, že je její partner kulturista.

Na jedné fotografii stojí po soutěži natřený bronzerem vedle Míly, což vyvolá debatu. Tohle by opravdu netipovali. „Já bych takového manžela nechtěla,“ hodnotí Ljuba. „Absolutně bych nečekal, že takoví dva lidé spolu můžou něco mít, ale láska je neomezená,“ myslí si Václav, která se při šmejdění rozjede.

V ložnici bude zkoumat tvrdost postele a nakoukne i do šuplíku nočního stolku. „Dobrý, robertek tam není,“ baví Václav ostatní, kteří netuší, co tam vlastně hledá. Dobrá nálada bude panovat u stolu po zbytek večera. Dokonce hosté ocení i zábavu v podobně zdobení květináčů ubrouskovou metodou. Míla si dokonce trošku napraví reputaci urýpané hráčky. Václav byl doposud přesvědčený, že Míla taktizuje. Po středečním Prostřeno! si ale není úplně jistý. Jak budou soutěžící bodovat? Sledujte už ve středu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.