Soutěžící u Dominika šokují výkaly v koutě. Všichni skončí pokousaní od fretky

Fretky - Prostřeno! S28 (56)

Ve speciálním týdnu s hvězdami sociálních sítí se v pondělí postaví k plotně mladý zpěvák Dominik Grey. Bude vařit ve vypůjčeném bytě, ke kterému patří i zvířecí obyvatelé. Hosty u dveří praští do nosu zápach z výkalů a u večeře je budou obtěžovat malé šelmy.

Zpěvák Dominik Grey pozve soupeře do pražského bytu svého obchodního partnera. Ten mu spolu s dalším kamarádem bude pomáhat při vaření, protože hostitel toho má údajně moc. Dominik studuje vysokou školu v Brně a věnuje se muzice. Je alergický na zeleninu a ovoce, takže v příštích dnech zkomplikuje ostatním situaci. Pro svůj večer si vybral přípravu krevet s bagetkou a dipem, hráškového krému, noků s kuřecím masem a špenátem a domácího dortíčku.

U stolu se tento týden sejde s módní návrhářkou Dominikou Sedláčkovou, hvězdou filmů pro dospělé a údajnou milenkou Karlose Vémoly Rikou Fane, milovníkem sportu Tomášem Chlupem a fotografem Petrem Gebauerem. Jejich příchod bude trochu rozpačitý, protože po bytě nekontrolovaně běhají čtyři fretky. Tyto domestikované kunovité šelmy budou mít tendenci značkovat si svoje teritorium a pokusí se okusovat Dominice boty a kabelku. Zápach jejich výkalů, které se válejí v koutě předsíně bude vadit především Rice, která je v jiném stavu. „Bylo to dosti zmatečné, fretky utíkaly ze dveří, vykakaly se u dveří,“ komentuje situaci Petr. Nejvíc mu vadí, že se Dominik nesnažil situaci napravit ani se neomluvil, i když věděl, že to hostům vadí.

Podívejte se na video, v němž těhotná Rika vykřikne bolestí u stolu:

V rozčílení slibuje Rika odplatu za způsobené příkoří

Dominik při přípitku představí soutěžícím svého kamaráda a byznys partnera. Přizná tak, že mu pomáhali při vaření. Některým se to nebude zdát fér. Předkrm velké nadšení nevyvolá, hrášková polévka bude málo hustá a spíš vodová. Rika, která se mezi cizími lidmi musí rozkoukat, jídlo jen ochutnává. Krevety jí nevyhovují, polévka je mastná a hlavní jídlo vůbec nesní. Jelikož jsou soutěžící v cizím bytě, zašmejdí si alespoň v několika osobních věcech, které jim Dominik připravil. Mimo jiné si přečtou jeho nápady na texty, které jsou někdy romantické a někdy docela temné. Soutěžící se však shodnou na tom, že Dominikovu tvorbu a písničky vůbec neznají. Hostitel jim pak vysvětlí, že se v textech vypisuje z nevydařených vztahů.

Jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na Primě, u hlavního chodu je budou obtěžovat fretky. Neustále je koušou do nohou. Ani po stížnostech soupeřů s tím hostitel nic neudělá. U dezertu se Rika po útoku zákeřné šelmy lekne a vykřikne. „Docela mě mrzelo, že se nezeptal, jestli to někomu vadí, nebo nevadí. Tenhle incident se odrazí na bodování, protože jsem dostala šílený šok,“ slibuje hvězda filmu pro dospělé odplatu. Jak se bude soutěžícím líbit zábava, při které se budou pokoušet složit Prostřeno! písničku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.