Soutěžící zažijí horor. Martin vaří v domě hrůzy a vyrazí na ně s motorovou pilou

Strašidelný dům - Prostřeno! S28 (61) Strach - Prostřeno! S28 (61) + Masakr - Prostřeno! S28 (61) viz výše + Bojovníkova polévka - Prostřeno! S28 (61)

Kuchařský souboj z Prahy začne v pondělí ve strašidelném domě. Tam soutěžící pohostí herec Martin, který doufá, že ostatní budou mít pro strach uděláno. Mají se bát jeho vaření, nebo jeho role zabijáka s motorovou pilou?

Pondělní hostitel Martin z Prahy žije s přítelkyní a mají spolu dva syny. O ženění zatím neuvažuje, ale soupeřům přizná, že kdyby zvítězil, možná by výhra padla právě na svatbu. Martin dřív závodně vesloval, chodí do posilovny a po úrazu má v hlavě implantát. Učil se znovu mluvit, a jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na Primě, občas má problém vybavit si nějaké slovo. Do Prostřeno! jej přihlásili kolegové, kteří si myslí, že umí vařit. Je věrným divákem pořadu a doufá, že soupeři budou mít rádi horory. Pro hosty připraví salátek s medovou zálivkou, bojovníkovu polévku, panenku se sušenými rajčaty a cheesecake.

Při příchodu se hostům do strašidelného podzemí nechce. Svíčky a netopýři na chodbě naznačují, že nejdou k nikomu domů. Pánové budou rádi, že mezi sebou mají alespoň jednu ženu. Anastasiya neboli Stázka, bude od první chvíle všem sympatická. Nezadaný Tim si na ni bude dělat zálusk. I Miroslav ocení, když se k němu při zábavě přitulí. „Já vůbec nemám ráda strach,“ upozorňuje Stázka. Po přípitku bude následovat šmejdění po strašidelném domě, kde hostitel pracuje.

Podívejte se na vyděšené soutěžící bloumající v domě hrůzy:

Na konci prohlídky Martin použije pilu

Ostatní ocení, že si s rekvizitami někdo dal práci, a aby Martin sdělil i něco o sobě, na stolech nechá nápisy strach nebo implantát. „To bych potřebovala,“ vtipkuje Stázka. Tim odvětí, že to není pravda. Ve skutečnosti se implantát týká Martinova zranění hlavy. Salátek jako předkrm nebude všem chutnat. Lukáš si bude myslet, že je málo dochucený. Zeleninová polévka s bramborami nebude žádná hitparáda. Každý bude mít představu, co by se dalo vylepšit, avšak hostitel bude spokojený. Jinou polévku totiž uvařit neumí. Před hlavním chodem Martin zjistí, že nemá kyselé okurky do domácí tatarky.

Odběhne proto do obchodu a bude se na něj čekat. Hosté budou mít dlouhou chvíli, protože není hotová ani panenka s bramborami. Nakonec všem vyhládne a hlavní chod bude mít úspěch. Poté dojde na zábavu, při níž se předvede sám hostitel. V kostýmu je překvapí na konci prohlídky, kdy vyběhne v masce a s motorovou pilou. „Nejvíc jsem se lekl na závěr u motorové pily,“ oceňuje zábavu Lukáš. Soutěžící se podle vlastních slov dobře pobavili a zábava je stmelila. Jak budou zajímavý večer hodnotit, uvidíte už v pondělí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.