Postel bez matrace a nepořádek. Za takové bydlení by se ostatní soutěžící styděli

Bagr v posteli – Prostřeno! S28 (1)

V pondělí se v premiérových dílech kuchařské soutěže postaví k plotně mladý sportovec Jakub. Hodně si věří a touží po vítězství. Neudělá ale moc věcí pro to, aby byl jeho den bez chybičky.

Pondělní hostitel, dvaadvacetiletý Jakub z Libereckého kraje, bydlí v domě se stejně starými kamarády. Studuje vysokou školu, věnuje se sportu a myslí si o sobě, že je cílevědomý. Pro své hosty připraví menu téměř bez masa. Vsadí na topinku s avokádovou pomazánkou a čerstvou zeleninou, mrkvovou polévku, těstoviny quattro formaggi a tvarohový pohár s lesním ovocem. Sice chce vyhrát, podle svých slov však taktizovat nebude. Jestli slib dodrží, uvidíte na prima+ a vpodvečer na obrazovce.

Jakub připraví pro své hosty neobvyklé přivítání. Zpočátku se ho vůbec nezúčastní a pošle za sebe svého spolubydlícího Matěje. Ten si se všemi přes plot potřese rukou a převezme dárky. Po chvíli se zjeví Jakub. „Co tady děláš? Já jsem hostitel,“ oboří se na Matěje, který odvětí, že dárky si nechá on. Zmatená scénka naštěstí prolomí ledy a ke stolu půjdou všichni s dobrou náladou.

Pokud se vám Prostřeno! líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Podívejte se na Jakubovo zmatené přivítání:

Hračky a chaos v malém pokojíku

Jakub by sice chtěl vyhrát, moc práce si ale se svým večerem nedá. Úkol týdne, krajovou specialitu rozcuchaná nevěsta, vůbec nesplní. Ani s uklízením si hlavu neláme, protože je Prostřeno! podle něj hlavně o vaření. Při šmejdění tak čeká na hosty nehezký pohled. Jakub je pro jistotu upozorní, že v domě bydlí teenageři, kteří si na úklid moc nepotrpí. V pokoji má spoustu věcí, dokonce i hračky. Na posteli bez matrace leží dva plastové bagry. „Překvapil mě nepořádek, zarazil mě fotbálek přímo u postele,“ prohlásí Aleš.

„Popravdě bych se styděla do toho někoho pozvat,“ myslí si Renáta. „Byl tam hrozný nepořádek, ale omlouvám ho jako mladého kluka,“ usmívá se smířlivě Eva. Šmejdění pak pokračuje na zahradě, kde soutěžící zaujme vypuštěný bazén se zbytkem zahnívající vody. Čekání na hlavní chod se docela protáhne. Aby Jakub svůj prohřešek napravil, dá všem porce jako pro slona. Těstoviny s kupovanou omáčkou a hromadou taveného sýra nikoho nenadchnou. Jen Jakub sní všechno do posledního sousta. Kdo začne v Prostřeno! taktizovat už v pondělí? Kolik dostane Jakub za svoje snažení bodů? Nezapomeňte hlasovat i vy.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima vaření soutěž Prostřeno! bydlení Liberecký kraj premiérové díly prima+ Prostřeno: týden 28. 8. - 1. 9. 2023: Liberecký kraj

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.