Nepořádek v bytě a taktizování. Premiérové Prostřeno! startuje v Libereckém kraji

Zmatené přivítání - Prostřeno! S28

V premiéře Prostřeno! tentokrát budou v mírné převaze muži. Tři ku dvěma ženám. A navzájem si nedarují vůbec nic. Jak se podaří všem soutěžícím do svého menu nenápadně zahrnout úkol týdne, kterým je příprava rozcuchané nevěsty?

Poslední srpnové pondělí odstartují premiérové díly vašeho oblíbeného kuchařského pořadu. Tentokrát se podíváme do Libereckého kraje. Kdo si představení v kuchyni užije, a komu se moc dařit nebude? Na prima+ a každý všední podvečer na obrazovkách uvidíte koho zradí potraviny a nápoje. Dozvíte se, kdo bude nakonec největším taktikem.

Soutěžící budou jako už tradičně bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může vynést 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se pak bude těšit i jeden z diváků, pokud ovšem bude mít trochu štěstí. Sledujte proto Prostřeno!, hlasujte – a třeba to budete právě vy!

Pondělí: Sportovec Jakub (21) se chce dostat na olympiádu

Jako první se do kuchyně v pondělí postaví Jakub. Pokud by vyhrál, tak by peníze použil na sázení a sport. V zábavné vsuvce se bude hrát stolní fotbálek. Toto menu si vybral, protože je dle něj efektivní a vítězné. Při šmejdění budou hosté žasnout nad postelí bez matrace a nepořádkem. Povede se mu menu připravit před kamerou na jedničku a zaujmout hosty? A kolik bodů mu po zásluze nadělí? Co bude podávat? Na talíři se objeví topinka s avokádovou pomazánkou a čerstvou zeleninou, mrkvová polévka, těstoviny quattro formaggi a tvarohový pohár s lesním ovocem.

Úterý: René (49) má alergii na hloupé lidi

Úterní večer bude patřit Renému. Do pořadu ho přihlásila jeho partnerka, protože si o něm myslí, že je dobrý kuchař. Pokud by vyhrál, tak by peníze investoval do bydlení. Jako zábavu si pro své hosty připraví hlavolamy. Tato jídla si vybral, protože jsou dobrá a chutnají jeho známým. Dezert bude připravovat poprvé – u nich doma se totiž moc nedělá. Jak se mu bude dařit? Na talířích se objeví plněná vejce, brokolicový krém, masové koule, americké brambory, dip a jako dezert citronové pokušení.

Středa: Aleš (20) před lety smažil řízky na octu místo oleje

Středeční hostitel Aleš bude profesionálním vojákem. Do pořadu ho přihlásil jeho kamarád, a on o tom nevěděl. Pokud by vyhrál, tak by peníze investoval do sebe. Jako zábavu si připraví dráhu s autíčky. Podávat se bude francouzská bageta s rajčatovým tataráčkem, hovězím tatarákem a guacamole, dýňový krém, vepřová panenka se šťouchaným bramborem a citronový cheesecake. Tato jídla si vybral, protože je umí nejlépe, a zároveň patří mezi jeho nejoblíbenější. Bude to ovšem dostatečně vysoká laťka na vítězství?

Čtvrtek: Eva (62) ráda vaří a jí. Potěšila by ji výhra

Ve čtvrtek předvede, co v kuchyni dovede, Eva. Je v důchodu. Je rozvedená a má dospělého syna a jednu vnučku. Žila dlouho ve Vídni, kde byla vdaná. Těší se na nové lidi, které potká, a třeba naváže i nová přátelství. Potěšila by ji i výhra. Pokud by vyhrála, tak by něco použila na dovolenou a něco by rozdala. Jako zábavu si pro své hosty připraví ochutnávání potravin. Tato jídla si vybrala, protože jsou pestrá na barvy i na chutě. Podávat se bude fenyklový salát s pomerančem, polévka z červené čočky s kokosovým mlékem a sýrem feta, hovězí roláda na vídeňský způsob, špecle a limetkový cheesecake ve skle.

Pátek: Renáta (40) je na mateřské dovolené a těší se na výhru

Jako poslední soutěžící tohoto týdne se představí Renáta. Pracovala jako pečovatelka a nyní je na mateřské dovolené. Má pět dětí a manžela. Vede rodinný život, který není nudný. Pořád se u nich něco děje. Jako zábavu si pro své hosty připraví ping-pong. Toto menu si vybrala, protože se jí líbí a její rodině chutná. Jak jí to u sporáku půjde a co se bude podávat? Jarní vaječné pohoštění s uzeným lososem, hovězí polévka s vaječnou jíškou, vepřová panenka na rozmarýnu s bramborovou kaší, salátem z rukoly a cherry rajčátky a čokoládový sen do skleničky s malinami.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.