Bydlení plné překvapení. Šmejdění odhalilo zanedbané zvíře i soukromí Sámera Issy

Prostřeno! XXVII (7) – Sámerovo bydlení

Důležitou součástí oblíbeného kulinářského pořadu je i odhalení části soukromí hostitelů. Každý si pustí kamery a soupeře tam, kam uzná za vhodné. O někom se toho moc nedozvíme, jiný se s tím nepáře a ukáže autentickou realitu, ať je jakákoli. Připomeňte si nejzajímavější bydlení soutěžících.

Kdo se nebál a ukázal svoje soukromí opravdu zevrubně, byl zpěvák Sámer Issa. Odhalil svoji nahou fotografii, kterou sice nechal vydražit na charitu, nakonec si ji ale ponechal, aby nevisela doma někomu jinému. Vysokoškolačka Radka sice umí anglicky a francouzsky, její život je ale zasvěcen jiným věcem než úklidu. Zápach z cigaret a nevynesený nočník leckoho znechutil. U Denisy Pfauserové bylo naopak naklizeno, ale přiznala, že chytrá domácnost nemá jen výhody. Bezpečnostní kamery také natáčí každý její pohyb. Další soutěžící Lenka bydlí skromně, nemá ani vlastní ložnici. Soupeři jí vyčetli, že se nepostarala o mazlíčka v kleci, který strádá. Novým bytem se při šmejdění pochlubila i influencerka Bára, která pánské osazenstvo odzbrojila vražednou kombinací – slzami a plným dekoltem. Na prima+ si můžete připomenout celé epizody.

Sámer Issa nakrmil hosty zbytky a ukázal sexy fotografie

Sámer pohostil svoje známe soupeře, mimo jiné Moniku Binias nebo Richarda Sachera. Při šmejdění je zaujalo množství zvířátek, které má doma. Se Sámerem sdílejí nuselský byt dva psi, dvě kočky, dvě agamy a nespočet rybiček. Poté u něj přechodně bydlí různí tvorové, kteří potřebují pomoc. Měl doma malou lišku, kterou odkrmil lahvičkou, také nosály, netopýry, dokonce i sovu se zlomeným křídlem. Soupeře v Prostřeno! zaujal svými sexy fotkami. Richard se třeba divil, proč je Sámer „všude tak nahej“. Monika odvětila, že má krásné tělo. Na to se začal Richard svlékat a znechutil tím Jara, který odešel z místnosti. Mezitím se rozhodl Sámer udělat na hosty malý podfuk. Jelikož zbylo hodně jídla z předkrmu a jemu se nepodařilo usmažit falafel na hlavní chod podle představ, rozhodl se jej připravit ze zbylého předkrmu. „Jsem zvědavý, jestli pan Rejpal obecný neboli Krasoň na něco přijde,“ podotkne Sámer na adresu neukázněného Richarda, který házel po ostatních olivami a dával si tortillu na hlavu.

Hostitelka předvedla špínu, zápach a plný nočník

Radka z Kraje Vysočina bydlí opravdu skromně, nemá skoro žádný nábytek, s partnerem a tříletým synem spí na matraci na zemi. Ani úklidu před příchodem kamer příliš nedala. V koutě dokonce stál nevynesený nočník. Hosté se u ní doma necítili příjemně. Vybavení bytu bylo starší a často poškozené, byl zde cítit kouř z cigaret a všude bylo málo místa. V zašívárně za kuchyní, jak hostitelka nazývá kuřárnu na půdě, našli soutěžící kočičí záchod. Když se pak u stolu hostitelky zeptali, kde se kočka nachází, Radka jim sdělila, že se nemusejí bát. Závitky z kočičího masa nejsou. Soutěžícím Radka následně vysvětlí, že byt ještě není zabydlený, protože se sem přestěhovali před dvěma měsíci. U předkrmu se soutěžící dozvěděli, že Radka žije jenom s jedním ze svých dětí. Na rodičovské dovolené je navíc Radčin muž. Její další tři děti jsou v pěstounské péči.

Denisu Pfauserovou šmírují kamery a čidla i v ložnici

Svým bydlením zaujala soupeře čerstvá maminka, herečka Denisa Pfauserová, která v seriálu ZOO ztvárňuje Mariku. Než hostitelka připravila cuketové rolky a smaženou mozzarellu, poslala hosty na terasu, aby se podívali na její „malou zoo“. Jaroslava zaujmou plastoví havrani na zábradlí, které si navzdory svému vzdělání splete s holuby.

Pokud se vám Prostřeno! líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Při šmejdění soutěžící objeví pohybová čidla v ložnici. Denisa jim poté vysvětlí, že žije v chytré domácnosti, kde se bez mobilu připojeného k Wi-Fi nedá ani zhasnout světlo. „U nás není nic jednoduché, když vypadne Wi-Fi, zůstaneme potmě,“ prozradila Denisa a dodala: „Je to velký koníček mého partnera.“ Těsně před porodem ostatně sdílela záběry z bezpečnostní kamery na sociální síti. Opravdovým skvostem je nádherná koupelna se samostatně stojící vanou na stříbrných nožkách a originálními obklady. „Když mamka viděla tyhle obklady, myslela si, že nám to ještě neobložili,“ uvedla s úsměvem Denisa.

Soutěžící našli u Pavly zanedbaného mazlíčka v kleci

Lenka z Olomouckého kraje uvařila večeři s překvapením. Některé pokrmy byly podle ostatních retro a infantilní. Někomu také hostitelka lezla pěkně na nervy. Největší šok nastal při šmejdění. Hosté postupně objevili, že je asi Lenka rozvedená, protože nikde nenašli její ložnici. V pokoji patnáctiletého syna pak obdivovali krásnou andulku. Bohužel byl ptáček v kleci sám, zásobníky na pití měl prázdné a zrní bylo vyzobané. „Miluju zvířata, jak vidím zbídačené zvíře bez jídla, bez pití, to nedávám,“ svěřil se smutně Adam, do něhož by nikdo neřekl, že je takový ochránce zvířat. Každopádně trval na tom, aby se andulce dala alespoň voda. Když se pak Lenky u stolu zeptal, co to má znamenat, s úsměvem mu odvětila, že za strádání mazlíčka může syn. On má zvíře na starost. Pavel soudil osamělou hostitelku příkře: „Stojí vedle mě a mně to saje energii. Když to řeknu hnusně, těm partnerům se ani nedivím.“

Bára se neubránila pláči. Pak ukázala, jak vypadá v prádle

Hostitelka Bára studuje vysokou školu, působí na sociálních sítích, prodává svoje sexy fotky na internetu a zápasí v MMA. Jedenadvacetiletá blondýnka ke všem aktivitám před dvěma lety přidala i vaření. Ze svého večera byla velmi nervózní, moc se nevyspala a odrazilo se to i na jejím večeru. Při vaření se řízla a při přípitku se rozplakala. Bára se musela potýkat s urýpanými poznámkami sebevědomého Čestmíra. Při šmejdění hosté objevili naklizenou ložnici, vysokoškolská skripta a na posteli připravený počítač s fotkami, na kterých Bára pózuje. Jelikož nešlo o nijak cudné snímky a na některých fotkách byla jen v prádle, Tony s Čestmírem ochotně přilepí oči k obrazovce. I Nikola s Nikol usoudily, že má Bára hezkou postavu a hostitelku pochválily. „Fotky byly krásné jak ona celá, byly vyzývavější,“ komentuje Nikola. „Ojojoj, sexy!“ chválí nadšeně Tony. I Čestmír později uzná, že má Bára hezkou postavu. Vyjde také najevo, že si Báru vyhledal na internetu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.