Bára se při přípitku hroutí a pláče. Pak ukáže soupeřům odvážné fotky v prádle

Prostřeno! S27 (69) – Sexy hostitelka

Benjamínek tohoto týdne přivítá soupeře ze soutěže amatérských kuchařů v moderním bytě. Kvůli Bářině věku ji někteří soupeři podceňují a konkrétně Čestmír v ní vyvolává obavy. Jak se mu zavděčí svým kuchařským uměním, které piluje pouhé dva roky?

Čtvrteční hostitelka Bára studuje vysokou školu, působí na sociálních sítích, prodává svoje sexy fotky na internetu a zápasí v MMA. Jedenadvacetiletá blondýnka ke všem aktivitám před dvěma lety přidala i vaření. Ze svého večera je velmi nervózní, moc se nevyspí a ve svůj den D bude chvílemi psychicky na dně. Na menu bude tentokrát bruschetta s rajčatovo bazalkovou salsou, brokolicový krém se zakysanou smetanou, chicken mango a panna cotta s malinovým přelivem.

Bára si v kuchyni počíná chvílemi docela nešikovně, nervozita pracuje a dojde i ke zranění. Při krájení kuřete se řízne do prstu, což jí zkomplikuje další přípravy. „Jsem celá od oleje, od omáčky, prst mám spálenej, prořízlej, takže dnešní vaření je výborný,“ komentuje hostitelka. Přesto se statečně vrhne i na úkol týdne, kterým, je odpalované těsto. Spolu s Čestmírem jsou jediní, kteří úkol splnili. Jak ale ve čtvrtek vpodvečer uvidíte, sympatie největšího kritika si tím nezíská.

Proč je Čestmír nepříjemným kritikem a pedantem? Podívejte se na video a pochopíte:

Všechno je podle Čestmíra špatně

Čestmír bude k Báře přicházet s bojovnou náladou. Jak si můžete připomenout na prima+, ve středu se mu podařilo uvařit podle jeho představ. Věří si a o hostitelce prohlašuje, že mu nemůže konkurovat. I když by tím pádem mohl být vůči začínající kuchařce velkorysý a nešťourat se v detailech, neudělá to. Naopak jí večer zkazí rádoby chytrými připomínkami, co by udělal jinak. Když bývalý horník náhodou nezná indické kuře na kari s mangem, je to podle něj chyba hostitelky. On si pod názvem chicken mango představil jinou kuchyni a přes to nejede vlak.

Rajčata k předkrmu by nakrájel jinak, polévka je podle něj brokolicová kaše, ač doteď neznal panna cottu, je podle něj také špatně naservírovaná. Ještě než večer vůbec začne, bude Bára rozhozená a před hosty se dokonce rozpláče. Ráda by, aby její snaha v Prostřeno! nevyšla naprázdno a hostům chutnalo. Má strach především z taktika Čestmíra.

Při šmejdění hosté objeví naklizenou ložnici, vysokoškolská skripta a na posteli připravený počítač s fotkami, na kterých Bára pózuje. Jelikož nejde o nijak cudné snímky a na některých fotkách je jen v prádle, Tony s Čestmírem ochotně přilepí oči k obrazovce. I NikolaNikol usoudí, že má Bára hezkou postavu a hostitelku pochválí. „Fotky byly krásné jak ona celá, byly vyzývavější,“ komentuje Nikola. „Ojojoj, sexy!“ chválí nadšeně Tony. I Čestmír později uzná, že má Bára hezkou postavu. Vyjde také najevo, že si Báru vyhledal na internetu. Drsný kritik soupeřům nedává body zadarmo. Promítne se jeho rýpání u stolu do hodnocení?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.