Soutěžící najdou u Pavly zanedbaného mazlíčka v kleci. Jak hostitelka zareaguje?

Prostřeno! s27 (37) – Iritovaný Adam

Úterní soutěž amatérských kuchařů z Olomouckého kraje se od výstředního Pavla přesune k hostitelce Lence. Rozvedená matka tří dětí uvaří večeři s překvapením. Některé pokrmy budou podle ostatních retro a infantilní. Někomu také hostitelka poleze pěkně na nervy.

Soutěžící Lenka v kulinářském pořadu přivítá soupeře v úterý. V bytě bydlí se třemi dětmi v pubertě, ona sama spí v obývacím pokoji, kde se bude podávat i večeře. Na menu se objeví okurková lodičkačesnekovou pomazánkou, kuřecí vývar s kvasnicovými knedlíčky, kuřecí řízek s překvapením a čokoládový cheesecake. Některým soutěžícím se budou vybrané pokrmy zdát jako retro z 90. let, Tereza okurkovou lodičku označí za infantilní. Pavlovi bude připadat spíš jako bárka, která už se dávno potopila. Řízek plněný směsí slaniny, sýra a kari koření všechny neuchvátí. Každý by si představoval jiné množství náplně.

Největší šok pro některé nastane při šmejdění. Hosté postupně objevují, že je asi Lenka rozvedená, protože nikde nenajdou její ložnici. V pokoji patnáctiletého syna pak obdivují krásnou andulku. Bohužel je ptáček v kleci sám, zásobníky na pití má prázdné a zrní je vyzobané. „Miluju zvířata, jak vidím zbídačené zvíře bez jídla, bez pití, to nedávám,“ říká smutně Adam, do něhož by nikdo neřekl, že je takový ochránce zvířat. Každopádně trvá na tom, aby se andulce dala alespoň voda. Když se pak Lenky u stolu zeptá, co to má znamenat, s úsměvem mu odvětí, že za strádání mazlíčka může syn. On má zvíře na starost. Jak celá situace dopadne, uvidíte vpodvečer.

Podívejte se na video, v němž se hostitelka pere s přípravou okurkových lodiček:

Adamovi leze Lenka na nervy

Momentálně Lenka žije bez partnera a musí se hodně otáčet, aby svoje tři potomky zvládla. I když je aktivní na seznamce, chodí plavat, cvičit zumbu, na procházky s pejskem, nedaří se jí nikoho potkat. Podle Pavla v tom hraje roli i nedostatek soukromí. Žádný chlap podle jeho názoru nepůjde do vztahu se ženou, která nemá vlastní ložnici. Lenčin byt je hlavně dětí, ona má postel zastrčenou v rohu obývacího pokoje. Adam na kameru prozradí svůj pohled na věc a hlavně na Lenku. Sám je po rozchodu a také hledá novou lásku.

„Nemůžu se divit, ona má v sobě něco, co mě včera hrozně iritovalo. Stojí vedle mě a mně to saje energii. Když to řeknu hnusně, těm partnerům se ani nedivím. Ona všechno řeší, furt moralizuje,“ rozpovídá se. Chudák hostitelka netuší, že by mohla na někoho takto působit. Úterní Prostřeno! bude plné zvratů a někteří se ukáží jako pěkní taktici. Pavlovi nebude chutnat a jeho proměna z milého hostitele v kritizujícího hosta neunikne nikomu. Dívejte se, kolik bodů nakonec za své snažení Lenka získá.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.