Prostřeno! se v rukou taktiků změní ve falešnou hru. Týden skončí hádkou

Prostřeno! XXVII (36) - upoutávka

Prostírat se bude tento týden v Olomouckém kraji a u stolu se sejdou tři muži a dvě ženy. Nesourodá partička bude řešit nejen vaření, ale hlavně svoje ego. Především pánové se pustí do taktizování a někteří to ostatním nepříjemně osladí. Kdo se dobře nají a kdo bude jen kritizovat?

Tento týden na nás čeká opět zajímavý souboj hrnců, prostírání a ingrediencí, ale také taktiky přiznané i nepřiznané. V Olomouckém kraji se dá dohromady parta odvážných kuchtíků ve věku teenagerovském i středním. A každý bude chtít předvést to nejlepší, co u plotny dokáže. Jak s jejich plány zatočí úkol týdne, kterým jsou šneci? Kdo se jimi nechá rozhodit a kdo je naopak zařadí do menu tak, že nikdo nepozná, že se jedná o něco navíc?

Kuchyni budou hosté zkoušet domácí i světovou, některým bude chutnat více, jiným méně. Jak se povede celý týden? Komu se dařit bude, komu nikoliv a kdo to nakonec celé vyhraje? To uvidíte už od pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení, sledujte ho každý všední den v 17:50 a dozvíte se více. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Kadeřník Pavel (42) se do soutěže přihlásil sám

Pracoval jako profesionální travesti umělec, kadeřník a vizážista. Žije se svým partnerem Míšou, s nímž je v registrovaném partnerství. Doma jim dělají společnost tři kočky a tři kocouři. Pokud by vyhrál, zařídil by kočkám vlastní tělocvičnu a udělal by si s partnerem výlet do Drážďan. Pavel sází na tatarák z tvarůžků s opečeným toustem, hovězí vývar s domácími maminčinými nudlemi, hodolanskou omáčku s domácím chlebem a palačinky se švestkovou omáčkou, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou. Překvapí svým extravagantním projevem, během večeře pouští rádio a doslova tančí u plotny. Hosty ale bude mrzet, když jim „nezatančí“ během zábavy a místo toho jim jen pustí svoje vystoupení v televizi. Adamovi se navíc vývar bude zdát kyselý – a to je něco, s čím Pavel nesouhlasí a rozhodně si tuto větu zapamatuje.

Úterý: Dělnice Lenka (43) má recepty natrénované na dětech

Je rozvedená a má tři děti. Doma jim dělá společnost pes a andulka. Je spokojená a šťastná. Baví ji její práce, kterou má ráda. Do pořadu se přihlásila sama, aby měla možnost poznat nové lidi, zkusit jejich jídelníček a také získat nezapomenutelný zážitek. Její motivací je i výhra. Pokud by zvítězila, peníze by použila na školu pro děti, část na dovolenou anebo na pokojíček pro syna. Jako zábavu si připraví veselé hlášky z filmů a hosté budou hádat, o jaké snímky jde. S prvním chodem velkou díru do světa neudělá, Pavel její okurkovou lodičku se salámovými plachtami nazve potopenou bárkou a neoslní ho ani zbytek Lenčina menu, které nazve devadesátkovým. Ostatně Pavlovi moc nechutná a jeho proměna z milého hostitele v kritizujícího soutěžícího neunikne nikomu

Středa: Student Martin (18) nebude experimentovat s masem

Je svobodný a bezdětný. Většinou žije u svých rodičů nebo v bytě po rodičích, který mají v Přerově. Proč se přihlásil? Chce vidět, jak se budou tvářit lidé v jeho okolí, až ho uvidí v Prostřeno! (dle jeho názoru je v jeho kruzích pořád velmi populární). Pokud by vyhrál, koupil by si motorizovaný dopravní prostředek. Jako zábavu si pro své hosty připraví hru s medovými plackami, která se objevila v seriálu Hra na oliheň. Martin bude mít co dělat, aby své menu zvládl celé připravit. Churros mu dají pořádně zabrat, cuketovou polévku naopak uvaří rychle, bude ale zcela bez chuti. Večer bude provázet nekonečné čekání a hosté se budou ptát – proč? Proč se Martin do pořadu přihlásil, když neumí vařit?

Čtvrtek: Lead design engineer Tereza (34) se věnuje technické profesi

Je rozvedená a z prvního manželství má dvě děti – syny Josefa (10 let) a Karla (8 let). Nyní žije již druhým rokem s přítelem Martinem, který velmi dobře vychází s jejími dětmi. Do pořadu ji přihlásil její partner, protože Tereza je velkou fanynkou Prostřeno! Nejdřív byla překvapená a chtěla „vycouvat“, její děti si ovšem moc přály, aby to zkusila, a tak bylo rozhodnuto. Pokud by vyhrála, vzala by svou rodinu na dovolenou. Po středě budou hosté docela hladoví, a tak se budou těšit na její menu. Tereza vsadí na moderní kuchyni, když připraví paštiku, hovězí vývar, vepřovou panenku a mini minicheesecake. Bude vývar v pořádku, nebo ho Adam opět zhodnotí jako kyselý? Bude Pavel kritizovat, co se dá, nebo si konečně pochutná?

Pátek: Obchodní zástupce Adam (36) je svobodný a bezdětný

Do pořadu ho přihlásila jeho bývalá přítelkyně. Pokud by vyhrál, chtěl by jet na dovolenou. Jako zábavu si pro své hosty připraví řízenou meditaci po jídle. Adam předpokládá, že mu jeho celotýdenní upřímnost u stolu jeho soupeři budou chtít vrátit, a je na to připraven. Těší se, až si všechno vyříkají. Stejně tak to mají hosté, ty ale jejich odvaha po příchodu opustí. Nakonec to bude Adam, kdo konflikt rozpoutá, když se pustí do Pavla a hezky od plic mu řekne, co si o něm a jeho taktizování a falši myslí. Adamovo menu tak ustoupí do pozadí, všichni budou řešit jen konflikt, který se u stolu rozhoří.

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.