Denní horoskop BÝKA na 15. 9. 2022

Býk 15. 9. 2022

Dnes jste chybějícím kouskem skládačky, Býku. Lidé u vás budou hledat odpovědi. Dobrou zprávou je, že je budete mít připravené. Věřte si. Kolem vás mohou létat informace a nové nápady a vy můžete být vyzváni, abyste jim dali smysl. Nebojte se přiklonit na stranu fantazie. Možná to bude přesně ta odpověď, kterou potřebujete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte všechny předpoklady prožít skvělý romantický den. Můžete se setkat s někým, kdo zpochybňuje váš smysl pro povinnost a autoritu a má velmi nekonvenční přístup ke vztahům. To vám však pravděpodobně velmi prospěje, protože potřebujete trochu otřást, abyste v životě opět spatřili kouzlo.

Práce

Nějaký hlásek uvnitř vaší hlavy vám říká, že byste mohli mít potíže. Ten problém souvisí s malou bílou lží, kterou jsi řekl asi před dvěma týdny. Možná jste si mysleli, že tato lež je neškodná, ale nyní se vám začíná vracet.

Peníze

Díky harmonickému aspektu můžete být v pokušení oslavovat jako první. Ale vzhledem k okolní šťastné energii je lepší nejprve najít způsob, jak z ní těžit. Astrální aktivita bude mít vliv na cestování, učení a duchovno, což naznačuje, že nastane čas hledání způsobů, jak rozšířit svůj trh. Pokud nabízíte výrobek nebo službu, které by se mohly prodávat v zahraničí, uskutečněte to právě teď. Pokud potřebujete pomoc, poraďte se s obchodním zástupcem.

Zdraví

Pokud se nevyspíte nebo vynecháte jídlo, je pravděpodobné, že řeknete něco, čeho budete litovat. Mějte to dnes na paměti. Kousněte se do jazyka, proměňte tato slova v myšlenky a nechte je odejít. Izolujte se pohodlným způsobem. Rozpoznat, kdy nechceme být mezi lidmi, je velmi důležité. Vaše vlastní mysl vám může poskytnout spoustu informací, pokud jí budete naslouchat. Pocit podrážděnosti je znamením, že "máte poštu". Důrazně doporučujeme domácí dechové cvičení nebo jógu.

Přečtěte si také