Denní horoskop BÝKA na 2. 2. 2023

Býk 2. 2. 2023

Má někdo z vašich známých narozeniny, Býku? Pokud ano, dejte si pozor na všechno to skvělé jídlo, které na oslavu nepochybně přinese. Pokud se snažíte zlepšit úroveň svého zdraví a kondice, budete v pokušení odklonit se od programu. Buďte co nejpevnější, ale pamatujte, že všichni občas potřebujeme trochu požitkářství. Čokoládový dort a zmrzlina možná nejsou ve vašem jídelníčku, ale berte je jako emocionální potravinu pro zdraví. Vychutnejte si to trochu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie ve vás může vzbuzovat více než jen obavy z toho, že nejste ve svém vztahu doma. Pokud cítíte, že potřebujete opravdovou lásku, možná bude lepší, když se zapojíte do skupiny lidí, kteří sdílejí vaše zájmy. Pak je mnohem pravděpodobnější, že se s touto výjimečnou osobou spojíte.

Práce

Nápady, které vás napadnou v souvislosti s nemovitostmi nebo domovem, vám pravděpodobně přijdou vhod. Informace týkající se těchto témat jsou horké. V těchto oblastech můžete být velmi úspěšní, ať už prací, nebo investicemi.

Peníze

Tento týden pravděpodobně najdete více než jedno místo, kde můžete získat více peněz. Aspekty vás jako magnet přivedou ve správný čas na správné místo, kde se setkáte se správnými lidmi. Dojem, který na ně uděláte, se jim díky vaší vrozené slušnosti bude určitě líbit. Klíčový podíl na tom však mají vaše minulé životy, karma a sny. I když to není hned zřejmé, jste vedeni správným finančním směrem.

Zdraví

Vaše tendence souhlasit s tím, co dělají ostatní, ve vás někdy může vyvolat dojem, že to, co je dobré pro skupinu, je dobré i pro vás  a to prostě není pravda. Každý z nás má svůj individuální recept na zdraví a je na každém z nás, abychom ho objevili a důsledně se jím řídili. Naplánujte si na tento týden několik jídel, která si připravíte doma. Možná budete chtít přizvat ostatní, aby se k vám připojili, pokud to bude možné, ale v hloubi duše vězte, že to děláte pro sebe.

Přečtěte si také