Celebrity

4. května 2024 14:47

Josef Šťastna

Důvěrnice princezny Kate prolomila mlčení. Prochází peklem, uvedla Arrieta

Princ William a jeho žena Kate prochází peklem. Situace je horší, než se snaží před veřejností tvářit. Uvedla to pro deník Telegraph Amaia Arrieta, která pracovala jako jejich rodinná stylistka.

„Momentálně mám zlomené srdce, myslím si, že procházejí peklem, doufám, že se vrátí. Je to opravdu osobní,“ uvedla Amaia Arrieta pro deník Telegraph. Arrieta se dosud k situaci v královské rodině nevyjadřovala. Arrieta v minulosti pracovala jako osobní stylistka dětí prince Williama a jeho manželky.

Princezna Kate o boji s rakovinou promluvila poprvé na konci března. Lékaři nemoc odhalili už v lednu. Kate oznámila, že musí chodit na terapie a uvedla, že bude bojovat ze všech sil.

Rakovinou trpí bohužel také její tchán král Karel III. Buckinghamský palác to oznámil na začátku února. Palác tehdy nespecifikoval, jaký typ rakoviny král má. Stejně tak se zatím postupuje v případě princezny z Walesu, mluvčí královské rodiny zatím typ onemocnění blíže nepopsal.

V případě Karla III. se ve Velké Británii spekuluje o rakovině slinivky. V případě princezny Kate padaly různé náznaky, novináři napojení na palác se domnívají, že s Kate je to vážné.

Sdílejte článek
Štítky Velká Británie rakovina plic monarchie William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu George, princ z Cambridge princ William Kate Middleton

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.