Celebrity

5. května 2024 09:48

Josef Šťastna

Juraj Kukura výrazně zhubnul. Kvůli krvi byl hospitalizován na onkologickém oddělení

Slovenský herec Juraj Kukura (77) musel být hospitalizován v jedné z bratislavských nemocnic. Herec pro magazín PLUS 7 DNÍ uvedl, že měl problémy s krví.

Na fakt, že legendární herec byl v nemocnici, upozornili slovenské novináři další pacienti. Herec si užíval komfort samostatného nemocničního pokoje, ale před dalšími pacienty se neskrýval, popovídal si s nimi, když se potkávali na chodbách.

„Nepůsobil odtažitě, ani se neskrýval. Vždyť je tak slavný, že ho stejně všichni poznali. A když promluvil tím svým krásným hlubokým hlasem, hned bylo jasné, že je to on. Ale velmi zhubnul, snad to není nic vážného,“ uvedl pro PLUS 7 DNÍ jeden z pacientů.

Redakce Kukuru, který se proslavil například v českém filmu Trhák z roku 1980, kontaktovala, aby zjistila, jak moc je jeho stav vážný. Herec uvedl, že z nemocnice už je doma.

„Měl jsem trochu problémy s krví, ale už je to, zaplaťpánbůh, všechno v pořádku,“ uvedla slovenská legenda s pokorou v hlase.

Podívejte se na rozhovor mezi Petrem Jandou a Jurajem Kukurou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.