Denní horoskop BÝKA na 22. 1. 2023

Býk 22. 1. 2023

Intelektuální nebo umělecká práce by vám dnes mohla zabrat hodně času, Býci. Vaše míra inspirace je vysoká a budete plní nápadů, které by ostatní mohli považovat za přínosné. Pravděpodobně také vycítíte myšlenky a pocity lidí kolem sebe dříve, než si je sami uvědomí. To nejen zvyšuje vaše postavení v kariéře, ale může vám to pomoci i v oblasti lásky. Užijte si den!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Prospělo by vám, kdybyste dnes věnovali nějaký čas jednání o záležitostech, které je třeba vyřešit mezi vámi a vaší drahou polovičkou. Není dobré se snažit buldočím způsobem dosáhnout určitého výsledku. Musíte umět skutečně naslouchat, aniž byste se stali hrubými a arogantními, a pak být schopni mluvit upřímně od srdce.

Práce

Zdá se, že se vám dnes nic nedaří. A co hůř, daří se těm, kterým jste před pár dny otevřeně oponovali. Teď není čas litovat nebo se obracet zpět. Místo toho musíte zůstat na správné cestě a věřit, že váš čas přijde velmi brzy.

Peníze

Díky aspektům ve vašem sektoru peněz a hodnot se dostáváte do zajímavého období. Nejenže to přináší spoustu nových způsobů, jak získat peníze (woohoo!), ale také vás to nutí přemýšlet o svém peněžním životě do budoucna. Jak se váš způsob vydělávání peněz odráží v tom, kdo jste, nebo ve vašich nejvlastnějších hodnotách? Možná budete překvapeni tím, co zjistíte.

Zdraví

Vzhledem k tomu, že se tolik věnujeme politice, je snadné ztratit přehled o každodenním wellness programu, který musíme všichni dodržovat, abychom zůstali zdraví a mohli využívat mnoha výhod, které nám moderní společnost poskytuje. Nyní je vhodná doba k tomu, abyste zhodnotili, co máte a jak to můžete co nejlépe využít. Vezměte si například své tělo. Dokáže dělat všechny věci, o kterých sníte (reálně řečeno)? Pracujte na tom  jemně.

Přečtěte si také