Denní horoskop BÝKA na 25. 5. 2023

Býk 25. 5. 2023

Příliv romantické vášně by vás mohl přimět ke schůzce s milencem bez ohledu na překážky, které vám stojí v cestě. Všímejte si, co váš partner chce. Podniky, které jste možná realizovali s obchodními kolegy, by mohly udělat velký krok vpřed, protože vy i vaši partneři se cítíte obzvlášť silní a motivovaní. Postupujte opatrně, Býci, ale kupředu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rádi se cítíte v bezpečí svého partnera (současného nebo budoucího) a dnešní aspekt vám to přibližuje. Těžko snášíte jakýkoli vztah, ve kterém jste drženi v napětí. Utěšujte se vědomím, že to, co se vám momentálně daří, se bude jen zlepšovat.

Práce

Tento den je pro vás úžasný na mnoha úrovních. Nejvýznamnější je skutečnost, že začínáte novou čtyřtýdenní etapu. Tato fáze vás vybízí ke spojení svého úsilí s ostatními. Vaše sklony k tomu být společenským motýlem budou vaší největší předností.

Peníze

Tento týden vesmír ovlivňuje váš sektor vztahů. Možná budete ve stresu mezi snahou vidět se s každým, koho chcete vidět, a tím, abyste stihli všechnu práci včas a v rámci rozpočtu. Zejména Jupiter a Uran vám přinesou spoustu nových projektů a příležitostí. Snažte se o rovnováhu mezi těmito dvěma oblastmi.

Zdraví

Pokud se vám dnes naskytne zábavná příležitost, určitě ji využijte. Je to jeden z dnů, které si možná budete pamatovat pro jejich nečekané kvality – a vy přece víte, jak využít dobré chvíle, ne? Zapojte do svého domácího nebo pracovního života ty, kteří se prostě neumějí bavit. Nejlépe je však držet se dál od alkoholu a nezdravého jídla. Tento den by mohl být pozitivní pro romantické posuny, pokud se cítíte asertivně.

Přečtěte si také