Denní horoskop BÝKA na 28. 10. 2022

Býk 28. 10. 2022

Možná se cítíte jako prostředník mezi dvěma tábory, nebo jste tím, kdo potřebuje zprostředkování. Velkým problémem dnešního napětí je, že jedna strana může být tvrdohlavá a vázaná na fakta a pravdu, zatímco druhá je vázaná na širší perspektivu, která nemusí být nutně realistická. Fakta by se mohla překroutit všemi směry podle toho, kdo je přednáší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud hledáte tu pravou, výjimečnou osobu, která vám vyrazí dech, musíte na to jít trochu jinak. Proč neuvažovat o tom, že byste si kromě černé vzali na sebe i jinou barvu a sundali ty ocelově tmavé brýle. Dejte si za cíl komunikovat alespoň s půltuctem nových lidí a přestaňte se schovávat.

Práce

I když nepracujete, bude ve vás silné napětí spojené s prací. Cítíte vnitřní tlak, který se v průběhu týdne stupňuje. Nemůžete tomu nijak zabránit. Udělejte vše pro to, abyste ho ze sebe zdravým způsobem dostali ven.

Peníze

Nyní máte aspekty ovlivňující vaše zaměstnání a zdraví. Někdy chce vesmír postupovat tak rychle, že to může přinést nebezpečí nehod. Buďte opatrní v zaměstnání, zejména při práci se stroji a vozidly. Je to také skvělá doba k tomu, abyste pokročili ve svých plánech, ať už jde o zvýšení platu, povýšení, nebo nalezení lépe placeného zaměstnání. Je to tam venku. S veškerou pozitivní energií, která za vámi stojí, ji najdete.

Zdraví

Rozhodnutí, která děláte každý den, nakonec určují cestu, kterou se vydáte, tak proč trochu nezpomalit? Nenavrhujeme, abyste se úplně zastavili, takže nemiřte na gauč! Ale bylo by dobré vyčistit si hlavu od přebytečného nepořádku (tj. zdánlivě velkých hrozících problémů, které jsou ve skutečnosti, jakmile získáte trochu nadhledu, detaily). Dobrým způsobem, jak toho dosáhnout, je aktivní meditace. Zkuste se třikrát týdně věnovat józe nebo alespoň hlubokým dechovým cvičením. Všimnete si, že ta velká rozhodnutí jako by se sama od sebe vyřešila, jakoby mávnutím kouzelného proutku.

Přečtěte si také