Denní horoskop KOZOROHA na 1. 6. 2023

Kozoroh 1. 6. 2023

Nepříjemné zprávy z daleka by vás mohly poněkud rozrušit a trochu deprimovat. Pokušení stáhnout se do ústraní a přemýšlet se může zdát příliš silné na to, abyste mu odolali, ale nemusí to být nejlepší řešení. V takovýchto emočních situacích bude nejlepší terapií, Kozorozi, když budete něco dělat. Pokud uvažujete o novém projektu, dnes je ten správný den, abyste se do něj pustili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie vám přináší potěšení. Ve vzduchu je cítit úžasná harmonie, která vám i milované osobě umožní si užívat. Ať už vyrazíte ven a něco podniknete, nebo zůstanete doma a vytvoříte si atmosféru dokonalé intimity jen pro vás dva, budete se cítit mnohem šťastnější, protože jste spolu strávili nějaký čas.

Práce

Někdo s velmi silnou vůlí přebírá kontrolu a snaží se rozhodovat o všech aspektech vaší kariéry. Co je dobré pro tuto osobu, nemusí být dobré pro vás. Nenechte se chytit do železného sevření této osoby. Dělejte si věci po svém.

Peníze

Tento týden je věnován vašim penězům a hodnotám. Může to být hvězdný týden, kdy se vám zdánlivě z ničeho nic naskytne více příležitostí k výdělku. To znamená, že možná budete muset v tuto chvíli trávit více času v práci a méně času ve společnosti. Vaše společenské skupiny vás mohou vyčerpávat nebo po vás vyžadovat příliš mnoho, což vytváří velké napětí a únavu.

Zdraví

Možná se dnes spřátelíte těmi nejneobvyklejšími způsoby. Můžete očekávat nečekané – od sebe i od ostatních. Nezapomeňte však, že je to dočasné, není to změna srdce, je to spíše jako změna oblečení. Vaše srdce mimochodem vždy rádo přijme trochu pozornosti – a to mluvíme o pořádném kardio tréninku. Zjistěte, zda se vašim novým známým líbí zvýšit si tepovou frekvenci ve zdravém venkovním prostředí. Možná se z těch, kterým se to líbí, stanou trvalí přátelé.

Přečtěte si také