Denní horoskop KOZOROHA na 11. 10. 2022

Kozoroh 11. 10. 2022

Dnes by se měl zaměřit především na romantiku a závazky. Přemýšleli jste o svatbě? Pokud ano, možná vás překvapí, že vaše drahá polovička přemýšlí o tomtéž. Mohlo by tak skončit dlouhé období nejistoty. Může se to ukázat jako velmi ozdravná zkušenost. Nedivte se, když vám lidé budou říkat, jak vám to sluší!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete překvapeni, jak rozdílné názory mohou zvýšit romantický potenciál vztahu. Planety se pohybují v takovém postavení, že na jedné úrovni dochází k zablokování komunikace. Když si však o tomto problému promluvíte s někým, komu důvěřujete, může se otevřít další úroveň diskuse, která je neskonale sladší. Možná nedostanete to, co jste si zprvu přáli, ale to, co dostanete, bude stát za to.

Práce

Dnes je možná den, kdy si v práci budete muset vzít "time out". Hladina energie je vysoká a vy se ocitnete uprostřed intenzivního boje. Snažte se být tím vyrovnaným, kdo pomáhá ostatní uvést do reality.

Peníze

Nyní máte pomoc s citovým životem. Vesmír ovlivňuje způsob, jakým zpracováváte a vyjadřujete emoce, zejména pokud jde o způsob, jakým učíte a získáváte nové dovednosti. Nyní máte velkou podporu pro využívání sociálních sítí, abyste se dostali do kontaktu s novými způsoby, jak sdílet své dovednosti a vydělávat přitom peníze!

Zdraví

Změny vám nejsou cizí, ale možná bude nutné trochu omezit svou osobní sílu, abyste svou schopnost konstruktivně se měnit usměrnili. Představte si, že jste svým vlastním otcem i matkou (v závislosti na vašem věku to bude snazší nebo těžší) a vytváříte si své hranice - své jednání a vyjadřování, své limity ve vztazích, své požadavky v zaměstnání - a jste také zodpovědní za to, že o sebe pečujete jídlem, odpočinkem, pohybem a láskou, které potřebujete k přežití. Nezapomeňte se hodně pozitivně posilovat!

Přečtěte si také