Denní horoskop KOZOROHA na 12. 11. 2022

Kozoroh 12. 11. 2022

Kariérní záležitosti se vám pravděpodobně daří, ale možná si nejste jisti, zda chcete v této cestě pokračovat. Možná zvažujete i jiné možnosti, třeba takové, které jste vždy chtěli vyzkoušet, ale nikdy jste k tomu neměli příležitost. Nemějte pocit, že se musíte rozhodnout hned. Máte spoustu času. Nepodnikejte žádné kroky, dokud si nebudete jisti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete mít příležitost promluvit si s někým blízkým o něčem, o čem jste již delší dobu chtěli mluvit. I když možná budete muset zakrýt oblast, která mezi vámi vyvolává potíže, oba si uvědomíte, že je nezbytné o tom mluvit nyní, než dojde k dalším nedorozuměním. Udělat první krok je nejtěžší část celého procesu.

Práce

Při lovu určitého druhu ryb je důležité mít správnou nástrahu. Stejné pravidlo platí i pro vaši kariéru. Položte si otázku, zda používáte správnou taktiku, abyste dosáhli požadovaných výsledků. Možná bude nutná změna.

Peníze

Kolem je nyní hodně vzdušné energie. To může někdy způsobit, že jsou lidé přelétaví, ale vy jste něco jiného. Znovu se soustředíte na úsilí o získání finančních prostředků, které už nějakou dobu nosíte v hlavě. Ať už se jedná o podnikání nebo zábavu, je čas to rozjet. Vesmír vás mezitím učiní obzvláště věšteckými, takže se vám možná skutečně vyplatí zahrát si loterii. Nikdy nevíte!

Zdraví

Planety vám dnes poskytnou podněty k přemýšlení. Možná se ve vašem životě zčistajasna objeví nová přitažlivost nebo se náhodou znovu objeví stará láska. V každém případě si musíte dávat pozor na své chování, abyste zůstali věrní sobě i druhé osobě. Dělejte to, co cítíte, a snažte se prožívat vše, co děláte, na rozdíl od toho, abyste se nechali unést okamžikem. Zůstaňte při zemi díky cvičení a zdravé stravě.

Přečtěte si také