Denní horoskop KOZOROHA na 13. 10. 2022

Kozoroh 13. 10. 2022

Teď je těžké zůstat soustředěný. Vaše mysl se soustředí na něco úžasného, co se pro vás děje. Včera to byla fantazie a teď je to skutečnost! Možná chodíte jako omámeni a snažíte se tomu všemu porozumět. Nakonec budete muset sestoupit dolů a znovu čelit realitě, ale teď to není třeba. Takové věci se nestávají příliš často.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se svou drahou polovičkou potřebujete jakoukoli záminku k zábavě, pak je krásný den, který je před vámi, ideální příležitostí k tomu, abyste si vyrazili někam za dobrodružstvím. Nebo si raději připravte bohatou hostinu a zůstaňte doma, abyste se navzájem nakrmili. Ať tak, či onak, budete se skvěle bavit a zároveň posílíte své intimní pouto.

Práce

V následujících týdnech vám půjde práce lépe od ruky. Klíčem k úspěchu je, abyste příliš nezpohodlněli. Snadno zlenivíte, protože vás bude stát méně úsilí, abyste dosáhli stejných výsledků. Místo toho byste se měli snažit dělat více.

Peníze

Nyní máte pomoc s citovým životem. Vesmír ovlivňuje způsob, jakým zpracováváte a vyjadřujete emoce, zejména pokud jde o způsob, jakým učíte a získáváte nové dovednosti. Nyní máte velkou podporu pro využívání sociálních sítí, abyste se dostali do kontaktu s novými způsoby, jak sdílet své dovednosti a vydělávat přitom peníze!

Zdraví

V této době je dobré zvýšit svou sílu. Ať už běžně cvičíte cokoli, zaměřte se na posilování. Pokud běháte, snažte se zvýšit sílu v horní části těla, abyste odlehčili kyčlím. Pokud obvykle cvičíte jógu, nahraďte ji jednou týdně posilováním, abyste v budoucnu zvýšili svou schopnost udržet pozici. Pokud upřednostňujete jednu stranu těla, posilujte tento měsíc tu slabší.

Přečtěte si také