Denní horoskop KOZOROHA na 15. 11. 2022

Kozoroh 15. 11. 2022

Silné síly vám dnes mohou ztěžovat sebevědomí. Jste tak odhodlaní udržet si svobodu, že odmítáte ustoupit, i když byste měli. Než budete tak neoblomní, že odmítnete ustoupit, zvažte i druhou stranu rovnice. Zároveň si automaticky nemyslete, že jen proto, že narážíte na odpor, je váš způsob myšlení nutně špatný.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je více než pravděpodobné, že se budete ptát na důvod, proč jste zapojeni do blízkého osobního vztahu. Můžete mít pocit, že stojíte stranou a pozorujete interakci mezi vámi oběma, místo abyste byli hluboce zapojeni jako obvykle. To ve vás následně vyvolá pochybnosti o některých aspektech partnerství, ale zároveň vám to přinese určitou naději ohledně některých jiných aspektů.

Práce

Jste ve správný čas na správném místě. Máte vše, co potřebujete, tak si přestaňte stěžovat. Nemáte žádný důvod být naštvaní, uražení nebo rozzlobení. Máte velkou moc na dlani. Využijte tento cenný čas.

Peníze

Užíváte si čistě společenský charakter tohoto období jednoduše proto, že aspekty ovlivňují vaše skupiny, politiku a samostatnou práci. Tento týden můžete jako blesk z čistého nebe dostat neuvěřitelný nápad na nové podnikání nebo produkt. Není třeba hned něco podnikat. Jen využijte svou malou cílovou skupinu (své přátele) abyste zjistili, jak by se nápadu mohlo dařit na trhu, než ho budete dále rozvíjet.

Zdraví

Dnešní aspekt vytváří oheň téměř na zapálení zápalky! Když se k tomu přidá vaše divoká povaha, máte tento měsíc spoustu energie, se kterou můžete pracovat. Využijte ji tím nejzdravějším možným způsobem: fyzickým cvičením. Přebytečnou energii je třeba vyjádřit tělem (tanec, sex, sport atd.), než zamíří do mysli. Nezpracovaná energie se může snadno proměnit v hněv nebo ostrá slova. Kromě toho udržujte maximální příjem vody, abyste si udrželi rovnováhu.

Přečtěte si také