Denní horoskop KOZOROHA na 15. 12. 2022

Kozoroh 15. 12. 2022

Finanční potíže můžete dnes překonat s pomocí někoho, kdo je podstatně starší než vy. Díky užitečným radám by se budoucí postup mohl stát jasnějším a praktičtějším, než se zdálo v minulosti. Vaše praktické schopnosti jsou zvýšené a je méně pravděpodobné, že vám silné emoce budou bránit v jejich využití. Pomoci by vám mohly také intuitivní schopnosti.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná bude nejlepší, když dnešní energii využijete k naplánování skvělé budoucí dovolené nebo skutečného dobrodružství už teď. Pokud je to možné, cesta s výjimečnou osobou by skutečně posílila vaše vzájemné pouto. Pokud se rozhodnete jet sami, možná se setkáte s někým, kdo s vámi sdílí mnoho vašich skutečných snů a také váš smysl pro humor.

Práce

Možná se dnes budete cítit "mimo svůj živel", a to je v pořádku. Nebojte se ostatním přiznat, že se při některých úkolech cítíte trapně nebo nepříjemně. Zkuste se nechat přeřadit na něco, co více odpovídá vašim schopnostem a nadání. Je to lepší než se snažit předstírat.

Peníze

V tomto týdnu se vám může zdát, že vaše finanční situace je mimo váš dosah nebo že finanční záležitosti nemáte pod kontrolou, ale máte na ni větší vliv, než se zdá. Možná se budete snažit přijít s novými nápady, nebo se dokonce pustíte do nové práce. V příštím měsíci však může být těžké se prosadit. Možná dokonce přemýšlíte o změně kariéry nebo o nové pozici. Vyčkat do dalšího období je v tuto chvíli lepší volbou.

Zdraví

Možná vás dnes trápí pocit horka pod límcem. Vypracování vlastního zdravotního režimu je velmi náročné. V počáteční fázi se v hlavě ozývají hlasy typu: "Nakrm mě zmrzlinou, nebo tě budu nenávidět!" a "Jsem příliš unavený na to, abych cvičil!". S praxí se je naučíte uklidňovat slovy: "Budeš se cítit lépe a nebude to trvat tak dlouho!" a "Raději bych, abys jedl tento ovocný salát s čerstvou malinovou omáčkou". Mňam!

Přečtěte si také