Denní horoskop KOZOROHA na 17. 11. 2022

Kozoroh 17. 11. 2022

Příval optimismu a nadšení by vás mohl přivést do pozitivnějšího rozpoložení a vy byste mohli dokázat zázraky. Vaše situace se může obrátit vzhůru nohama. Je možné, že se přestěhujete, stejně jako je možná změna ve vaší práci. Nelpěte na břehu a nechte se unášet proudem. Úspěch a štěstí jsou na cestě, pokud jim to dovolíte!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Otevřete se člověku, který vás odjakživa přitahoval, ale až do dneška jste se ho báli oslovit. Srdce vám sice možná bude bít o něco rychleji než obvykle, ale možná zjistíte, že se tentokrát nebudete stydět říct nebo udělat, co potřebujete. Jděte do toho!

Práce

Udělejte si čas na uspořádání práce, která vám zbyla z minulých dnů. Než vše na večer uklidíte, ujistěte se, že máte v pořádku vše, co potřebujete na zítřek. Trocha času stráveného organizováním nyní vám později ušetří spoustu času.

Peníze

Užíváte si čistě společenský charakter tohoto období jednoduše proto, že aspekty ovlivňují vaše skupiny, politiku a samostatnou práci. Tento týden můžete jako blesk z čistého nebe dostat neuvěřitelný nápad na nové podnikání nebo produkt. Není třeba hned něco podnikat. Jen využijte svou malou cílovou skupinu – své přátele – abyste zjistili, jak by se nápadu mohlo dařit na trhu, než ho budete dále rozvíjet.

Zdraví

Co kdybyste dostali věc, po které nejvíce toužíte  věděli byste, co s ní máte dělat? Přemýšlejte o tom, co by to znamenalo. Co byste chtěli? Novou práci? Nový vztah? Nový dům? Všechny tyto věci jsou materiální, a tudíž náchylné ke změnám a zklamání. Pokud máte své zdraví, máte něco, co je nehmotné, a tudíž cennější. Využijte příznivého aspektu dne k tomu, abyste se zaměřili na to, co skutečně chcete. (Nápověda: zaměřte se na své zdraví!)

Přečtěte si také