Denní horoskop KOZOROHA na 19. 8. 2022

Kozoroh 19. 8. 2022

Dnes se nebudete cítit jako obvykle, Kozorozi. Není se čeho obávat. Jen toho máte hodně na práci a nemůžete si pomoct, ale budete se na ni soustředit. Rozhodně jste svědomití! Zkuste se po dokončení úkolů vypravit za zábavou. Odpočinek si zasloužíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská konfigurace znamená, že na vás může být atmosféra trochu moc. Přinejmenším to není něco, na co se obvykle těšíte. Důležitá budou dvě klíčová slova: svoboda a revoluce. Dokonce můžete pocítit šílenou touhu udělat něco naprosto šokujícího a velmi vzrušujícího. Jděte do toho, protože to rozšíří váš rozhled.

Práce

Přemýšlejte o tom, co můžete dnes přinést na pracoviště, a ne o tom, co si z něj můžete odnést. Podělte se o své znalosti a inspiraci, místo abyste je násilím vysávali z ostatních. To, co dáváte, se vám automaticky desetinásobně vrátí.

Peníze

Vaše oblast sexu, smrti, transformace a cizích peněz nyní září. Klíčem je rovnováha mezi vašimi výdaji a dluhy, úsporami a rozhazováním. Je však skvělý čas využít jakéhokoli společného majetku, dědictví nebo výplaty jakéhokoli pojištění. Ušetřete si alespoň polovinu jakéhokoli neočekávaného příjmu. Stále se můžete bavit a váš bankovní účet vám poděkuje.

Zdraví

Obrazně řečeno, aspekt dne by mohl být vnímán jako vynalézavá a kreativní matka, která dokáže potěšit a fascinovat své děti. Je ideální čas vzít v úvahu své tělo a všímat si, jak ho vyživujete. Mít tělo je svým způsobem jako mít dítě: musíme si ho všímat a vyživovat ho každý den. Nejlepší způsob, jak si začít všímat svého těla, je naslouchat mu bez odsuzování. Pokud to uděláte, začne vám říkat, co chce.

Přečtěte si také