Denní horoskop KOZOROHA na 23. 2. 2023

Kozoroh 23. 2. 2023

Kozorozi, nikdo z vašich přátel dnes nemusí být doma, a tak s nimi pravděpodobně nebudete moci vést žádné telefonické rozhovory ani je navštívit. To by mohlo způsobit, že se budete cítit poněkud osaměle. Možná se budete trochu trápit a přesvědčíte sami sebe, že už o vás nikdo nestojí. Vzpamatujte se! Dobře víte, že to tak není. Čtěte si nebo se dívejte na videa, dokud vám někdo nezavolá, a on to udělá!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska může být nádherná, vzrušující, frustrující a někdy i bolestivá, ale vzhledem k dnešnímu uspořádání planet se může zdát, že je to ta nejlákavější a nejmocnější síla, s jakou jste za poslední dobu počítali. Jen si dejte pozor na to, do čeho se možná pouštíte, protože nikdo není dokonalý a dříve či později budete nuceni vidět jeho chyby. Ale i tak se dobře bavte.

Práce

V následujících třech a půl týdnech budou pracovní nedorozumění častým jevem. Bude těžké se s lidmi domluvit tak, jak potřebujete. Snažte se zachovat si pozitivní přístup. Klíčovou ingrediencí je smysl pro humor.

Peníze

Tento týden přemýšlíte o způsobech vydělávání peněz, které zahrnují domácnost. Ať už se jedná o vytvoření nové domácí kanceláře, nákup a výměnu bytu nebo zahájení podnikání v oblasti výzdoby domu, právě zde se nyní nacházejí peníze. Možná však neuvažujete jasně, pokud jde o vaši dluhovou situaci. Než něco podepíšete, dopřejte si čas, který potřebujete k pomalému a pečlivému třídění dokumentů.

Zdraví

Dnes si dopřejte více než dost času na ty nejobyčejnější věci. Na to, že na vás ostatní spěchají, nebudete reagovat dobře. Jedním z nejlepších způsobů, jak uniknout očekávání druhých, je stanovit si své limity a držet se jich jako blázen. Dopřejte si hodinu cvičení navíc tím, že kromě své pravidelné rutiny vyzkoušíte nějakou novou formu cvičení. Tím nechceme říct, že byste se měli příliš přemáhat, ale dnes máte energii navíc a je nejlepší, když ji využijete pro své vlastní účely, ne pro účely někoho jiného.

Přečtěte si také