Denní horoskop KOZOROHA na 28. 10. 2022

Kozoroh 28. 10. 2022

Dávejte si pozor, abyste to s tím sarkasmem nepřehnali. Někteří lidé berou vaše komentáře vážně. Ne každý rozumí vašemu humoru. To by mohlo někdy komunikaci znepřehlednit. Vyprávějte na rovinu, bez přehánění a přikrášlování, které by věci dodalo šťávu. Neříkejte jen pravdu – říkejte celou pravdu. Budete se v dané situaci cítit lépe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zjistíte, že se vynořujete zpoza své osamělé ulity a děláte něco pozitivního pro stav svého milostného života. Pokud jste se schovávali a nebyli schopni plně čelit nepořádku, který představuje váš současný vztah, pak si na to udělejte čas. Buďte odvážní, mluvte od srdce a už si nic nenechte líbit. Dávejte ultimáta a snažte se ze všech sil.

Práce

Vychutnejte si záři vědomí, že máte sílu dosáhnout čehokoli. Nenechte si nikým namluvit opak. Sebevědomí je 99 procent vítězství ve hře. Ať už jste na hřišti, nebo ne, přijměte tento pocit se vším všudy.

Peníze

Tento týden se týká aspektů, které příznivě ovlivňují vaši kariéru. Vesmírný impuls přináší více energie a příležitostí. Mohou k vám přicházet lidé s novými nápady, podniky nebo pozicemi. Není to špatný čas ani pro získávání finančních prostředků.

Zdraví

Přát si, abyste byli na tom se zdravím jinak, znamená málo, zatímco podniknout nějaké kroky znamená hodně. Pokud se přistihnete, že sníte o lepším zdraví a kondici, zkuste se zaměřit na nějaký cíl. Svůj cíl si můžete zapsat a na jeho základě sestavit realistický plán, jak ho dosáhnout. Takové akce vytvářejí impuls, který vás může pohánět kupředu. Až se přistihnete, že si přejete hvězdu, nezapomeňte, že skutečnou hvězdou jste vy!

Přečtěte si také