Denní horoskop KOZOROHA na 28. 11. 2022

Kozoroh 28. 11. 2022

Dnes by se vám mohly zdát bizarní sny nebo vize. Nepřikládejte jim příliš velkou váhu. Možná zjistíte, že se jedná částečně o výjevy z vaší minulosti, částečně o informace, které jste v poslední době obdrželi, a částečně o vaše vlastní obavy z budoucnosti. Pokud se na ně budete dívat tímto způsobem, měli byste být schopni pochopit, co vám říkají. Nejsou to proroctví do budoucnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Buďte dnes ve střehu. Někdo se vás může snažit dostat do kompromitující situace. Pokud se jim navíc jejich nekalé úmysly podaří, nemusí být snadné uniknout z jejich spárů. Jedním z možných způsobů, jak se vyhnout hrozícímu dopadení, může být, že je budete humorně pobízet tak dlouho, dokud nebudete mít možnost rychle odejít. Ať už uděláte cokoli, nevzdávejte se!

Práce

Odpověď se skrývá ve dveřích, které nejméně očekáváte. Když procházíte temnotou, důvěřujte své intuici a neztrácejte naději. Nyní je ve vás velká energie. Využijte ji ve svůj prospěch, místo abyste ji nechali promarnit. Převezměte kontrolu.

Peníze

Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje váš sektor skupin, politiky a ambicí, je pro vás nebe limit, pokud jde o to, čeho chcete dosáhnout. To je skvělé. Pozitivní aspekty vám pomáhají setkávat se s lidmi, které potřebujete znát, abyste posunuli své sny, a zároveň upravovat krajinu v delším časovém období. Vše se nyní mění, možná ne tak rychle, jak byste si přáli, ale jde to kupředu. Přinese to za sebou peníze.

Zdraví

Dnešní planetární energie ve vás může vyvolat pocit melancholie. Možná se budete chtít stáhnout do ústraní a dopřát si trochu klidu pro sebe. Pokud vás zarmoutila nějaká událost v rodině nebo dokonce děsivé globální události, nebo máte pocit, že jste v uplynulých měsících nedosáhli toho, čeho jste chtěli, bylo by užitečné a očistné, kdybyste se v příštích několika týdnech věnovali pravidelným hlubokým dechovým cvičením.

Přečtěte si také