Denní horoskop KOZOROHA na 4. 12. 2022

Kozoroh 4. 12. 2022

Nový nebo stávající milostný vztah by mohl získat duchovní rozměr, který mezi vámi vytvoří silnější pouto. Díla velkých mistrů minulosti, možná některých z exotických zemí, inspirují váš tvůrčí elán. Spiritualita by pro vás mohla získat nový význam. Možná budete chtít trávit čas meditací nebo studiem. Regrese do minulého života nebo řízená meditace by se mohly ukázat jako poučné.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Všechny rozhovory se skládají ze slov, ale přesto existuje jemný rozdíl mezi skutečnou a povrchní výměnou názorů, který je třeba si uvědomit. Můžete zjistit více o tom, jak komunikujete s nejbližší osobou. Dovolte si říkat, co cítíte, a nepředstírejte opak. Naučíte-li se mluvit z hloubi svého srdce, dostanete se na zázračné nové území.

Práce

Předpoklad, který jste nedávno vyslovili, se vám dnes pravděpodobně nějakým způsobem vymstí. Jediný způsob, jak situaci napravit, je být upřímný k sobě i ke všem ostatním, abyste mohli obtížnou situaci co nejefektivněji řešit.

Peníze

Vesmír přináší expanzi a štěstí, stejně jako tvůrčí nápady a nestabilitu. Díky tomu se můžete zdát magnetičtí i nepředvídatelní. Ostatní vás vnímají jako někoho velmi zajímavého a kreativního, což může být skvělé pro získávání potřebných finančních prostředků. Snažte se však navázat na jejich představu, že jste divní nebo nějak nehodní jejich důvěry. Na své cestě můžete nyní růst.

Zdraví

I když dnes možná vnímáte spíše výzvy než radosti života, snažte se překonat těžkou cestu tím, že budete sedět vysoko v sedle! Ano, jen síla a odhodlání zvítězí nad zkázou a sklíčeností. Doporučuji, aby se cvičení stalo prioritou, ale není problém jít na to zlehka. Pokud můžete dělat něco, co je zábavnější než vaše běžná rutina - třeba hrát tenis místo obvyklého běhu -, byl by to dobrý krok.

Přečtěte si také