Denní horoskop KOZOROHA na 5. 2. 2023

Kozoroh 5. 2. 2023

Kozorozi, možná se dnes budete cítit nuceni dělat něco, co se vám prostě nechce. Možná jste si slíbili, že zvládnete nějaký projekt, nebo se někdo z vašich blízkých rozhodl, že právě dnes se musíte pustit do něčeho konkrétního. Ať tak či onak, pokud vám není příjemné to dotáhnout do konce, sdělte to této osobě. Vaše schopnost vyjádřit se a být pochopen je díky energii tohoto dne posílena. Přesunutí termínu by mohlo být mnohem lepší než případná nelibost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná bude lepší, když se dnes nebudete zabývat tímto konkrétním tématem, protože ani vy, ani váš partner (současný nebo budoucí) se nebudete cítit schopni ho spravedlivě vyřešit. Mohlo by se stát, že se budete rozčilovat kvůli maličkostem, nebo dokonce kvůli nedostatečné pružnosti ve svém postoji, což by znehodnotilo celkový obraz. Vyplatí se počkat na další den, kdy budete úspěšnější.

Práce

Dnešní den je skvělou příležitostí k tomu, abyste pokročili v projektu, který vám už dlouho leží v hlavě. Na co čekáte? Začněte! Energie je vhodná k tomu, abyste udělali první kroky – bez ohledu na to, jak malé se vám mohou zdát.

Peníze

Tento týden přemýšlíte, na co se zaměřit. To je ještě důležitější díky aspektům ovlivňujícím váš domov a vnitřní emoce. Když zvažujete, kde se usadit, přemýšlíte také o tom, kde chcete být za pět nebo deset let. Příznivý aspekt napomáhá tomu, aby se váš pracovní život stal kreativnějším a naplňujícím. Stačí jen uvést svůj plán do pohybu a peníze budou následovat.

Zdraví

Komunikace je základem hry a vy v tomto ohledu velmi dbáte na své blízké. Je pro vás důležité a také pro zdravou rovnováhu, aby vaše vztahy byly vzájemné. Podívejte se na své vztahy a zeptejte se sami sebe, zda v určitých situacích upřímně dostáváte tolik, kolik dáváte. Stejné je to se stravou a pohybem – musíme jíst potraviny, které nám dodávají energii, a cvičit, abychom snědené jídlo zužitkovali. Rovnováha a vzájemnost jsou součástí zdravého životního stylu.

Přečtěte si také