Denní horoskop KOZOROHA na 5. 9. 2022

Kozoroh 5. 9. 2022

Kozorozi, nacházíte se v emočně vrcholném období. Možná máte pocit, že někdo vaše city utlumuje. Možná máte strach nebo se stydíte. Možná nemáte pocit, že se můžete vyjádřit tak, jak byste chtěli. Pokud ano, zamyslete se nad tím, proč tomu tak je. Vyvolávají ve vás tento pocit druzí lidé, nebo se cítíte nesví ve svých vlastních pocitech? Problém může souviset spíše s vaším vnitřním neklidem než s druhými.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná jste dnes poněkud zmateni, protože je to jedno z těch období, kdy věci prostě nefungují tak, jak by měly. Můžete se cítit nejistí ohledně dohody, kterou jste uzavřeli. Problém je v tom, že si nemůžete vzpomenout, zda jste řekli, že to uděláte, nebo ne, nebo na podmínky, které s touto dohodou souvisely. Budete muset postupovat velmi opatrně.

Práce

Budete mít pocit, že nejste v souladu s okolním světem, ale to není důvod, abyste změnili svůj pohled na věc nebo svůj dosavadní postup. Buďte tolerantní k jiným názorům, ale neciťte se povinni měnit ten svůj. Váš čas přijde. Vydržte.

Peníze

Máte neuvěřitelnou schopnost předvídat budoucnost, pokud jde o peníze. Víte, kdy se vám bude dařit a kdy ne. Nyní jste možná ještě větší jasnovidci než obvykle. Proto je dobré si nastřádat nějaké peníze navíc na zábavu, kterou si chcete užít na dovolené s přáteli a rodinou nebo sami. Představte si odměnu, když budete pravidelně spořit.

Zdraví

Možná dnes narazíte na zeď. To znamená, že cokoli, čeho se ze všech sil snažíte dosáhnout, může dosáhnout nějakého vrcholu. Možná se vám podaří prorazit, možná se zhroutíte. Buďte připraveni čelit výzvě nebo oslavě s pevným uchopením reality. Při práci dbejte zejména na své potřeby: pití vody v průběhu dne je nutností. Prozkoumejte svou pracovní židli a nastavení počítače. Je ergonomicky správné? Tyto druhy úvah vás nasměrují k většímu uvědomění si toho, co vás čeká.

Přečtěte si také