Denní horoskop LVA na 10. 1. 2023

Lev 10. 1. 2023

Dnes by vám mohl nečekaně zavolat někdo ze starých přátel, Lvi. Tato osoba pro vás bude mít dobré zprávy, i když může mít poněkud melancholickou náladu. Výsledkem by mohl být dlouhý rozhovor, jehož výsledek změní váš život, i když nenápadným způsobem. Přesto to bude den plný příjemných překvapení. Užijte si ho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeské vlivy by dnes mohly způsobit skutečnou proměnu vašeho milostného života. Nacházíte se v klíčovém bodě svého vztahu a skutečně si potřebujete promluvit se svým partnerem (současným nebo budoucím), důležitá však bude kvalita komunikace. Abyste z tohoto procesu vytěžili co nejvíce, musíte se oba zbavit mnoha představ, předsudků a očekávání a být k sobě upřímní a otevření.

Práce

Dnešní den je vhodnější pro přizpůsobení se současným podmínkám než pro pokusy o zahájení něčeho nového. Jakékoli nové plány, které se dnes pokusíte uskutečnit, budou pravděpodobně ztrátou času. Snažte se nenechat se frustrovat tím, jak se věci mají. Prostě se s tím smiřte.

Peníze

Důraz na samostatnou výdělečnou činnost vám dává mnoho důvodů k založení nového podniku, na který jste již dlouho mysleli. Vzhledem k tomu, že se váš společenský segment rozšiřuje, můžete sestavit vhodný tým, který bude vaše nápady propagovat širšímu publiku, aniž byste se cítili zahlceni. Aspekty přinášejí novou energii do vašeho sektoru metafyziky, vyučování a učení. Peněžní prostředky plynou, když se o to, co víte, podělíte novými, kreativními způsoby.

Zdraví

Dnešní tranzit vytváří období vysoké citlivosti. Možná budete mít chuť schoulit se do klubíčka a zůstat v blízkosti domova. Vyniknou věci, které vám poskytují bezpečí. Řiďte se svým srdcem, ale snažte se soustředit také na svůj wellness program. Jinými slovy, pokud nemáte náladu pumpovat železo, dopřejte si alespoň dostatek horkého bylinkového čaje. Šípkový čaj vám pomůže udržet energii v pozitivním směru.

Přečtěte si také